Till innehåll på sidan

Digital transformation: strategi, II

I kursen som tidigare erbjöds via KTHx på edX fick deltagarna lära sig navigera och göra strategiska val i ett digitalt affärslandskap.

Vem riktar sig kursen till?

Det här är den andra delkursen av fyra fristående kurser där du lär dig hantera digital förändring. Kursen riktar sig främst till yrkesverksamma som arbetar med eller leder det digitala förändringsarbetet på företag eller i organisationer. Alla är välkomna att anmäla sig och inga specifika förkunskaper krävs.

Vad lär du dig?

I den här kursen får du lära dig konkreta verktyg, teorier och modeller som gör att du kan navigera i ett digitalt affärslandskap. Du utvecklar också din förmåga att göra strategiska val som är av betydelse för en lyckad digital transformation av ditt företag/organisation.

Hur går det till?

Kursen läses online och du styr din egen studietakt. Kursen erbjuds som en MOOC via KTHx. Detta innebär att du kan följa kursen helt kostnadsfritt (Audit). Vill du ha ett kursintyg väljer du alternativet Verified när du anmäler dig till kursen och legitimerar dig. När du klarat kurskraven har du möjlighet att erhålla ett intyg som bevis på dina kunskaper. Vill du gå alla fyra kurserna och få ett samlat intyg, ett s.k. Professional Certificate anmäler du dig till hela kurspaketet.

Se mer om kurspaketet i Digital Transformation 

Kursansvariga