Till innehåll på sidan

KTH:s alumnverksamhet

KTH:s alumnverksamhet jobbar med att knyta och bibehålla kontakten med våra alumner och på olika sätt engagera dem i KTH:s verksamhet.

Alumnerna är KTH:s bästa ambassadörer. Alumnverksamheten har i uppdrag att se till så att vi på KTH tillsammans behandlar alumnerna som den resurs de är. De bidrar med ovärderlig kunskap och erfarenhet till våra studenter, de hjälper KTH:s utbildning att bli bättre och de sprider KTH:s varumärke - både i Sverige och utomlands.

Vad vi gör:

Alumnverksamheten är en del av avdelningen Kommunikation och Näringslivssamverkan men vi jobbar även nära Karriär och Studentrekryteringen. Vårt fokus är internationalisering och engagemang. För att uppnå detta jobbar vi med att:

  • Administrera KTH Alumni Page
  • Arrangera karriärevent för studenter
  • Driva ett volontärprogram där alumner uppmuntras till att ge av sin tid till KTH
  • Etablera och underhåller nationella och internationella alumnföreningar
  • Hjälpa klasser att anordna återträffar och jubileum
  • Driva KTH Opportunities Fund

Vi vill samarbeta!

Vi har ett utformat stewardship-program i syfte att ta tillvara på alumner som uttrycker ett intresse att komma tillbaka till KTH och hjälpa till. Är du i kontakt med en alumn får du gärna säga till oss så hjälper vi dig med att tacka och logga alumnen som volontär. På så vis vet vi vilka som har varit engagerade och de blir inbjudna till tack-event som vi anordnar samt blir listade på KTH:s hemsida som tidsdonatorer.

Vi anordnar då och då informationsfrukostar för personal på KTH för att berätta om vad vi kan hjälpa till med samt bolla idéer om hur vi kan samarbeta för att tillsammans på bästa sätt ta tillvara på våra alumner. Vill du träffa oss och veta mer, har några frågor eller har funderat på att starta alumniaktiviteter på din skola, program eller inriktning så kontakta oss på alumni@kth.se

Vi ser fram emot att höra från dig!