Råd och stöd inför event på KTH

Behöver du hjälp att arrangera ett event? På dessa sidor finns information om lokaler, logistik och upphandlade leverantörer. Det finns en steg-för-steg guide som går igenom de övergripande delarna i planeringen av ett event. För fördjupad vägledning finns KTH:s mötesprocess, ett planerings- och utvärderingsverktyg. Det finns även personlig hjälp att få av KTH:s interna eventstöd som tillhör GVS/CBL (Gemensamt verksamhetsstöd/Communications and Business Liasions).

Det interna eventstödet tillhör avdelningen CBL. Verksamheten erbjuder kunskap och lösningar för att underlätta vid arrangerandet av evenemang på KTH.

Rådgivning

Vid det interna eventstödet jobbar en projektledare, Cecilia Ljunglöf, konferenskonsult och Caisa Ramqvist, evenemangskoordinator. De erbjuder ett konsultativt stöd som ska underlätta för arrangören att planera och genomföra framgångsrika event som ger ett positivt resultat. Det interna eventstödet kan i början av planeringen hjälpa till med målsättningar, upplägg av utvärdering, mötesdesign och format. Utöver detta kan alla arrangörer boka konsultation kring praktiska lösningar och logistikfrågor på KTH.

Den service som erbjuds är kostnadsfri.

För vidare information, kontakta: evenemang@kth.se .

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:evenemang@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-05-29