Råd och stöd inför event på KTH

Behöver du hjälp att arrangera ett event? På dessa sidor finns information om lokaler, logistik och upphandlade leverantörer. Det finns en steg-för-steg guide som går igenom de övergripande delarna i planeringen av ett event. För fördjupad vägledning finns KTH:s mötesprocess, ett planerings- och utvärderingsverktyg. Det finns även personlig hjälp att få av KTH:s mötesstrateger.

Evenemangsgruppen tillhör Avdelningen för kommunikation och internationella relationer (KIR). Verksamheten erbjuder kunskap och lösningar för att underlätta vid arrangerandet av events på KTH.

Rådgivning

Vid evenemangsgruppen jobbar Sanna Cedergren, mötesstrateg, Cecilia Ljunglöf, konferenskonsult och Caisa Ramqvist, evenemangskoordinator. De erbjuder ett konsultativt stöd som ska underlätta för arrangören att planera och genomföra framgångsrika event som ger ett positivt resultat. Evenemangsgruppen kan i början av planeringen hjälpa till med målsättningar, upplägg av utvärdering, mötesdesign och format. Utöver detta kan alla arrangörer boka konsultation kring praktiska lösningar och logistikfrågor på KTH.

Information

Via Intranätet, KTH:s mötesprocess, mallar, kalendariet m.m.

Den service som erbjuds är kostnadsfri!

evenemang@kth.se

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:evenemang@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2018-10-02