Till innehåll på sidan

KTH:s Julkonsert med KTH:s Akademiska Kapell och Kongl. Teknologkören

Vi är glada över att vi återigen kan genomföra KTH:s bejublade julkonsert. En konsert där vi framför många av de traditionella svenska julvisorna, men också en del modern och internationell julmusik. Välkommen!

Tid: Må 2021-12-06 kl 20.00 - 21.15

Plats: Kungasalen KMH (Kungliga Musikhögskolan), Valhallavägen 105

Kontakt:

evenemang@kth.se

 En svart lykta står i snön bakom en snötyngd gren.

Även denna gång medverkar Kongl. Teknologkören som förutom att de sjunger tillsammans med kapellet också bjuder på ett stämningsfullt och traditionellt luciatåg. 

I år genomförs konserten i den vackra Kungasalen på KMH (Kungl Musikhögskolan), bara fem minuters promenad från KTH:s campus.

Varmt välkomna!

Mats Janhagen

Director Musices KTH

Medverkande:

KTH:s Akademiska Kapell

Kongl. Teknologkören

Solist: Jens Persson, baryton

Dirigenter: Mats Janhagen, Rikard Lindberg Karlsson

Restaurangen på KMH kommer att vara öppen. 

Med anledning av de nya föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten om särskilda begränsningar för att förhindra covid-19 som gäller från 1 december kommer vi att göra en kontroll av vaccinationspass när du ska delta vid KTH:s julkonsert 2021. Vaccinationspass (för alla över 18 år) samt giltig ID-handling och biljett kommer att kontrolleras för alla besökare (även under 18 år).

För att en person ska anses vara vaccinerad med det totala antalet doser vaccin mot sjukdomen covid-19 ska hen ha fått antingen: två doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca) eller en dos av Covid-19 Vaccine (Janssen).

Kontrollera att vaccinationspassets giltighetstid inte gått ut samt att det gått minst sju dagar sedan den andra vaccinationsdosen.

COVID bevis

Innehållsansvarig:Marianne Norén
Tillhör: Aktuellt
Senast ändrad: 2021-12-20