Till innehåll på sidan

Smartare Industri – en mötesplats för innovation inom industrin

KTH arrangerar tillsammans med RISE, Sveriges ingenjörer och IUC och bjuder in alla som arbetar med utveckling på små och stora industriföretag i Sverige. Konferensens fokus är möjligheter med nya sätt att samverka på med digital teknik som medel för ökad innovationsförmåga.

Tid: To 2018-11-29

Plats: Munchenbryggeriet Torkel knutssonsgatan 2, Stockholm

UTVECKLA DITT NÄTVERK – Delta i workshops, träffa andra utvecklare och prova på att samarbeta med andra för att gemensamt komma fram till lösningar utifrån era olika erfarenheter och idéer.
PRAKTISKT PROVA PÅ – Produktutveckling med design-verktyg (”design thinking”) och verktyg för effektiv användning av knappa resurser (”lean management”).
INBLICK I ANDRAS UTMANINGAR – Workshops om företagens utmaningar. Ta del av och arbeta med företagens misstag och lösningar för att effektivisera innovationsprocess och identifiera hur man kan skapa nya värden.
BOOSTA DIN FÖRÄNDRINGSRESA – Hur kan man använda digital teknik som medel för att utveckla sin verksamhet och sina produkter och vilka samarbeten finns för att hitta nya lösningar.
NYA INSIKTER OCH INSPIRATION – Inspirerande och kunniga talare som arbetar med innovation på nya sätt. På Smartare Industri kommer de att dela med sig av sina erfarenheter.

Kampanjkod kontakta Susanne Nilsson suni@kth.se

Webbadress för mer information

www.smartareindustri.se

Kontaktperson

Susanne Nilsson, forskare integrerad produktutveckling

E-postadress

suni@kth.se