Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Unite! Managing across cultures

Utöver att Unite! är ett samarbetsprojekt mellan sju universitet, är det framför allt ett fascinerande interkulturellt äventyr. Med denna första sessionen med workshops inom TF7 kommer du att erbjudas möjlighet att utforska några viktiga aspekter av interkulturalitet. I slutet av denna cykel av workshops kommer du att ha utforskat grunderna för interkulturell ledning och förbättrat dina färdigheter i att lyssna på engelska!

Tid: To 2021-05-20 kl 14.00

Medverkande: Nicolas Robert, Associate Professor, University Grenoble Alpes

Exportera till kalender

Det kommer en dag då världen är öppen för affärer igen! Trots COVID-19 och distansarbete måste vi engagera oss i interkulturella relationer på arbetsplatsen istället för att hålla oss i vårt egna hörn! Efter en undersökning av de fallgropar vi måste undvika för att arbeta med människor från andra kulturer, kommer vi i detta webinar/workshop att titta på den välkända Geert Hofstedes- modellen. Ja, det här verktyget är användbart, men det är också ett verktyg som kan ifrågasättas!

Deltagande är välkommet från all personal. Det rekommenderas att du registrerar dig för alla tre workshops (som en prioriterad deltagare) men det är också möjligt att delta i 1 eller 2 sessioner, om du så önskar. Max antal deltagare är 50 st.

För anmälan: maila info@kth.se och ange Unite! i ämnesraden, skriv även vilken eller vilka workshops du vill delta på.

Länk till workshop 1:  TRAIN THE EARS! Different accents and intercultural aspects  (25:e mars)
Länk till workshop 2: What do my values have to do with my job?  (29:e april)
Workshop 3: Managing across cultures (20:e maj)