KTH Active together

18 maj - 15 juni kör vi ”KTH ACTIVE TOGETHER”! Det är en rolig
aktivitet där vi peppar varandra att röra på oss mer. Alla kan vara
med – på lika villkor, oavsett motionsnivå. Förlängd anmälningstid tom 20 maj!

Två personer som joggar.
Mobiltelefon

Support

Om du har några frågor kring
We+ eller supportärenden vid
användande så skicka mail
till: info@weplus.se

Så fungerar det

”KTH ACTIVE TOGETHER” går ut på att öka motionen, eftersom vi vet att det ger gladare, mindre stressade och friskare människor! Det blir också ett nytt sätt att umgås på och ett lätt sätt att hålla kontakten med kollegorna. Särskilt viktigt är detta i distansarbetstider då det kan bli mycket stillasittande och ensamtid. ”KTH ACTIVE TOGETHER” är en gemensam satsning mellan KTH och dess arbetstagarorganisationer.  

Anmäl dig som lag eller individ på We+

Förlängd anmälningstid tom 20 maj! WE + börjar räkna individens statistik från första postade passet så ingen grupps statistik blir lidande av att det kommer eftersläntrare.

Start

På startdagen skickar We+ ett mail med inloggningslänk. Efter tre klick är man igång och träffar sin grupp online som peppar varandra under aktiviteten.

Varje gång man motionerat delar man sitt pass med sin grupp. Med foton, videos och uppmuntrande kommentarer stöttar och peppar medarbetarna varandra till att motionera. Alla motionerar hur de vill, när de vill och utifrån sin egen nivå.

För alla

All typ av motion räknas och alla pass är värda lika mycket. Ett pass är minst 30 minuter sammanhängande motion där du får upp puls och blir lätt andfådd. En rask promenad är alltså lika mycket värd som ett maraton.

Tävling

Grupperna inom KTH tävlar med varandra i antal pass per vecka. Det blir alltså en tävling både inom skolan/GVS och mellan skolorna/GVS. Efter målgång utdelas medaljer online, ”Awards”, till den grupp som rört på sig mest, den individ som gjort störst positiv förändring, den grupp som peppat varandra mest och den individ som motionerat mest.

Bra att veta

Om du anmäler dig som individ så placeras du i en grupp med 8-15 kollegor. I We+ webb app finns detaljerade spelregler. Vid frågor kontakta: hr-pepp@kth.se

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:hr-pepp@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-05-18