Till innehåll på sidan

KTH Active together

Den 18 maj – 21 juni kör vi ”KTH ACTIVE TOGETHER” igen! Det
är en rolig aktivitet där vi peppar varandra att röra på oss mer.
Alla kan vara med – på lika villkor, oavsett motionsnivå.

Foto: Ung kvinna utomhus i rött träningslinne som stretchar sitt ben.
Mobiltelefon

Support

Om du har några frågor kring
We+ eller supportärenden vid
användande så skicka mail
till: info@weplus.se

Så fungerar det

”KTH ACTIVE TOGETHER” går ut på att öka den regelbundna motionen, eftersom vi vet att det ger gladare, mindre stressade och friskare människor! Det blir också ett nytt sätt att umgås på och ett lätt sätt att hålla kontakten med kollegorna. Särskilt viktigt är detta i distansarbetstider då det kan bli mycket stillasittande och ensamtid. ”KTH ACTIVE TOGETHER” är en gemensam satsning mellan KTH och dess arbetstagarorganisationer.

Anmäl dig till tävlingen senast den 17 maj via länken nedan.

Anmäl dig som lag eller individ på We+

Start

På startdagen skickar We+ ett mail med inloggningslänk. Efter tre klick är man igång och träffar sin grupp online som peppar varandra under aktiviteten.

Varje gång man motionerat delar man sitt pass med sin grupp. Med foton, videos och uppmuntrande kommentarer stöttar och peppar medarbetarna varandra till att motionera. Alla motionerar hur de vill, när de vill och utifrån sin egen nivå.

För alla

All typ av motion räknas och alla pass är värda lika mycket. Ett pass är minst 30 minuter sammanhängande motion där du får upp puls och blir lätt andfådd. En rask promenad är alltså lika mycket värd som ett maraton.

Tävling

Grupperna inom KTH tävlar med varandra i antal pass per vecka. Efter målgång utdelas medaljer online, ”Awards”, till den grupp som rört på sig mest, den individ som gjort störst positiv förändring, den grupp som peppat varandra mest och den individ som motionerat mest.

Bra att veta

Om du anmäler dig som individ så placeras du i en grupp med 8-20 kollegor. I We+ webb app finns detaljerade spelregler. Vid frågor kontakta: hr-pepp@kth.se

Innehållsansvarig:hr-pepp@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-05-07