Föreläsningar om stress

Varför man blir klokare av att sova tillräckligt, hur man skyddar sig mot stress och varför det finns så många prestationsprinsessor och prinsar på KTH. Om det handlar tre föreläsningar som gavs vid flera tillfällen under våren 2013.

Stressföreläsningar på film

Stress och sömn

Stress och duktighetsfällan

Stress och återhämtning

Seminarium: stress och stresshantering

Seminarium (3 timmar) kring konsekvenser, återhämtning och balans privat och i arbetslivet.Seminariet är en kombinerad utbildning och workshop som erbjuds KTH:s en grupp medarbetare (max 16 deltagare per tillfälle).

Kontakta HR på din skola för mer information och vid intresse att delta som medarbetare och/eller om du som chef vill boka seminariet till din arbetsgrupp.

Behovet av stöd och hjälp för att hantera stress har de senaste åren legat på en relativt hög nivå. Det visar alla medarbetarundersökningarna som genomförts 2009, 2011 och 2013. För att stödja medarbetare och chefer att bättre hantera stress beslutade arbetsgivaren och arbetstagarorganisationerna gemensamt att finansiera ett antal föreläsningar under våren 2013 som ett startskott för stressrelaterade aktiviteter och föreläsningar under 2013-2014.

Aleksander Perski, docent på KI och chef för Stressmottagningen, föreläser om ”Stress och sömn” och ”Stress och duktighetsfällan”. Båda dessa föreläsningar riktar sig till alla medarbetare på KTH och gavs både på svenska och engelska. Dessutom gavs föreläsningen ”Stress och återhämtning - hur man som chef förebygger utmattningssyndrom hos sina medarbetare” till alla chefer i separata seminarier.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp