Till innehåll på sidan

Unite! TRAIN THE EARS! Different accents and intercultural aspects

Utöver att Unite! är ett samarbetsprojekt mellan sju universitet, är det framför allt ett fascinerande interkulturellt äventyr. Med denna första sessionen med workshops inom TF7 kommer du att erbjudas möjlighet att utforska några viktiga aspekter av interkulturalitet. I slutet av denna cykel av workshops kommer du att ha utforskat grunderna för interkulturell ledning och förbättrat dina färdigheter i att lyssna på engelska!

Tid: To 2021-03-25 kl 14.00

Medverkande: Alice Henderson, Associate Professor, University Grenoble Alpes

Arbetar du ofta med människor från olika länder, språk och kulturer? Hur kan du förbättra din förmåga att förstå och tolka engelska som talas med en accent?

I den här webinar-workshopen kommer du att arbeta igenom en serie övningar för att förbättra din förmåga att förstå och tolka engelska med accenter. Övningar kombineras med gruppdiskussioner och en del teori i ett trevligt, interaktivt format.

Deltagande är välkommet från all personal. Det rekommenderas att du registrerar dig för alla tre workshops (som en prioriterad deltagare) men det är också möjligt att delta i 1 eller 2 sessioner, om du så önskar. Max antal deltagare är 50 st.

För anmälan: maila info@kth.se och ange Unite! i ämnesraden, skriv även vilken eller vilka workshops du vill delta på.

Workshop 1: TRAIN THE EARS! Different accents and intercultural aspects (25:e mars)
Länk till workshop 2: What do my values have to do with my job?  (29:e april)
Länk till workshop 3: Managing across cultures  (20:e maj)