Till innehåll på sidan

Unite! What do my values have to do with my job?

Utöver att Unite! är ett samarbetsprojekt mellan sju universitet, är det framför allt ett fascinerande interkulturellt äventyr. Med denna första sessionen med workshops inom TF7 kommer du att erbjudas möjlighet att utforska några viktiga aspekter av interkulturalitet. I slutet av denna cykel av workshops kommer du att ha utforskat grunderna för interkulturell ledning och förbättrat dina färdigheter i att lyssna på engelska!

Tid: To 2021-04-29 kl 14.00

Medverkande: Natasha Wilcke, President of Ethics and Deontology Committee, G INP UGA

Vi börjar med att dela med oss av vad DU vill ha ut av den här workshopen. Sedan undersöker vi hur skillnaderna i värderingar mellan kulturer kan påverka din effektivitet, eftersom du alltmer måste interagera med människor med olika bakgrund.

Vi kommer att se hur du inte behöver se det som ett problem att behöva anpassa dig till olika arbetssätt - utan en möjlighet till att växa och en möjlighet till dialog. Många delar av denna workshop kommer att delas upp i mindre break-out-rooms för att förbättra diskussionerna.

Deltagande är välkommet från all personal. Det rekommenderas att du registrerar dig för alla tre workshops (som en prioriterad deltagare) men det är också möjligt att delta i 1 eller 2 sessioner, om du så önskar. Max antal deltagare är 50 st.

För anmälan: maila info@kth.se och ange Unite! i ämnesraden, skriv även vilken eller vilka workshops du vill delta på.

Länk till workshop 1: TRAIN THE EARS! Different accents and intercultural aspects  (25:e mars)
Workshop 2: What do my values have to do with my job? (29:e april)
Länk till workshop 3: Managing across cultures  (20:e maj)