Till innehåll på sidan

Välkomna till ett nytt verksamhetsår med ST-KTH!

Publicerad 2022-03-28

Tack för er medverkan på årsmötet i februari! Vi i styrelsen har påbörjat arbetet i våra nya roller och är i full gång med att planera årets aktiviteter. Under 2022 kommer vi att arrangera medlemsträffar och erbjuda kurser. Just i år kommer vi att hålla extra träffar för att informera om, och samla in era åsikter kring, omorganiseringen av verksamhetsstödet.

Ny styrelse

Som ni vet så har styrelsen har fått en ny medlem! Vi välkomnar Valeria Lingran som mailansvarig. Valeria kommer att vara den som håller kontakten med er genom medlemsutskick. Inom styrelsen har några roller förändrats. Bland annat har Jon Lindhe gått in som vice ordförande och Nadia Arman har blivit vår kassör. På hemsidan kan ni se alla oss som jobbar i styrelsen och vilka roller vi har.

Länk: Styrelsen ST-KTH

Omorganisation av verksamhetsstödet

KTH: rektor har beslutat att verksamhetsstödet ska omorganiseras till en gemensam och samordnad organisation. Det finns ännu många frågetecken kring vad det kommer innebära, men vad vi vet är att inga tjänster ska försvinna. Vi kommer att arrangera medlemsträffar i Zoom en gång i månaden, med fokus på omorganisationen. Nästa tillfälle blir fredag den första april kl. 12:30. Passa på att skicka in dina frågor till st-kth@kth.se redan nu!

Zoomlänk gick ut i medlemsutskicket den 28 mars.

Tips inför ditt medarbetarsamtal

Som anställd på KTH så har du rätt till ett medarbetarsamtal med din chef varje år. Detta är en chans att gå igenom förväntningar inför året. Att vara väl förberedd för medarbetarsamtalet är också en förutsättning för att lyckas med lönesamtalet under hösten. Ta del av ST:s fakta om medarbetarsamtal, tips & karriärstöd: st.org/utvecklingssamtal .

Hör av dig till styrelsen

Styrelsen för ST på KTH har möte sista fredagen varje månad. Om du kommer på något som du vill att vi tar upp är du välkommen att skicka in det till st-kth@kth.se.

Bli arbetsplatsombud för ST-KTH

Vill du representera dina kollegor och bevaka era rättigheter på jobbet? ST behöver fler arbetsplatsombud (AO) på alla skolor, så tveka inte att höra av dig till oss i styrelsen eller till AO på din arbetsplats om du är intresserad! Ju fler vi är desto starkare är vi.

Kommande kurser

6 april: Öka kunskapen om våld i nära relationer

6 april: Vill du leda samtal om klimatomställningen?

Håll koll på alla kommande evenemang i kalendern på ST-KTH:s webbsida.
intra.kth.se/anstallning/personalsamverkan/foreningar/st/kalender

Innehållsansvarig:Sofia Jonsson
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2022-03-28