Till innehåll på sidan

Årets Alumn gästar CBH-skolans livewebbinarium den 2 december

Studentambassadör Srijani Saha och Årets Alumn 2021, Karim Engelmark Cassimjee
Studentambassadör Srijani Saha och Årets Alumn 2021, Karim Engelmark Cassimjee
Publicerad 2021-11-22

Nu är höstens internationella studentrekrytering igång och det är återigen dags för CBH-skolans livesända webbinarium som vänder sig till utländska studenter som vill läsa ett masterprogram på KTH.

Den 2 december klockan 16.00 svensk tid sänds ett livewebbinarium med Professor Eva Malmström Jonsson och Srijani Saha, internationell studentambassadör för ett av masterprogrammen. Moderator är Sabina Fabrizi, kommunikationsansvarig på CBH-skolan. Webbinariet gästas i år av Årets alumn, Karim Engelmark Cassimjee, som berättar mer om både sin tid som student på KTH och sina framgångar med företaget EnginZyme. Sändningen spelas in så att den som vill kan titta i efterhand.

Läs mer om webbinariet och registrera dig (engelska).

Livewebbinariet vänder sig främst till utländska studenter, som får veta mer om CBH-skolan och skolans program. Här passar vi också på att lyfta forskning och karriärmöjligheter och att väva in de vanligaste frågorna presumtiva studenter har om Sverige, KTH och masterprogrammen. Hur är det att plugga på KTH? Vilka stipendier finns det? Och hur är egentligen vädret i Stockholm? Under hela webbinariet och fram till klockan 18 finns studentambassadörer, kommunikatör och masterkoordinator från CBH-skolan tillgängliga för att svara på frågor i livechatten.

Alla masterprogram har en internationell studentambassadör, som kontinuerligt svarar på frågor från presumtiva studenter, som kontaktar dem via kth.se. Årets deltagare i webbinariet, Srijani Saha, kommer från Indien och läser andra året på programmet Medicinsk bioteknologi.

Här kan du läsa mer om alla CBH-skolans studentambassadörer (engelska).

Läs en intervju med årets Alumn, Karim Engelmark Cassimjee.

Foto: Fredrik Persson (Karim) och Jairam Vijayakumar Sujaya (Srijani)