Till innehåll på sidan

Deadline för CSC stipendieprogram för 2023

Publicerad 2022-09-21

Nu är det dags att ansöka/registrera sig för att ta emot en doktorand inom ramen för Chinese Scholarship Councils (CSC) stipendieprogram för 2023. Registreringen har en deadline: 2022-09-27.

Innan du ansöker krävs att du har fyllt i ett Grönt ljus-formulär och fått det undertecknat plus att en bekräftelse från finansiär för det kommande tilläggsstipendiet måste säkerställas ihop med ekonomienheten CBH-skolan.

Om du planerar att registrera dig för en fullständig doktorsexamen (48 månader, Full PhD) vänligen gör följande innan du registrerar dig:

  1. Kontakta din HR-kontaktperson och ekonom för att fastställa att du har finansiering för tilläggsstipendiet. Någon form av skriftligt samtycke från en finansiär krävs, kan vara ett e-postmeddelande. Du kan också kontakta avtal@cbh.kth.se  för att utarbeta ett avtal med en ny finansiär, detta är valfritt. Tilläggsstipendierna kan dock inte finansieras med offentliga eller statliga medel (Se rektorsbeslut V-2018-0626). Därefter kontaktar du (handledaren) prefekten för att få en bekräftelse på att du har finansiering för tilläggsstipendiet.

  2. Fyll i formuläret Grönt ljus och skicka det till din HR-kontaktperson. Den ska undertecknas av vice FA/FA, prefekt och skolchef.
    Rutin för antagning av doktorander | CBH internsidor

  3. När dessa två steg initierats och fastställts kan du fortsätta med registreringen: KTH-CSC program Entry 2023 Position Registration (Round 1)  från 1 september till 27 september 2022. Handledare måste registrera intresse för doktorandplats före den 27 september 2022.

Läs mer: KTH-CSC programme