Förändringar inom utbildningskansliet

Alexandra Rudyk Kinnander. Foto: Jon Lindhe.
Publicerad 2020-01-13

Det har skett en del förändringar inom CBH:s utbildningskansli den senaste tiden. Nancy Hakala Malave börjar som utbildningsadministratör och Alexandra Rudyk Kinnander har bytt tjänst.

Nancy Hakala Malave tar över som utbildningsadministratör i stället för Alice Dillner som avslutat sin anställning. Nancy sitter på CBH:s kursexpedition på Alba Nova.

Alexandra Rudyk Kinnander som nyligen kommit tillbaka från föräldraledighet har bytt tjänst och är nu forskarutbildningshandläggare för kemidoktoranderna tillsammans med Johanna Hagerman. De sitter på Teknikringen 28, bakom Servicecenter.

– Det känns kul att vara tillbaka på jobbet och träffa kollegorna igen samtidigt som jag saknar att vara hemma med vår son, säger Alexandra Rudyk Kinnander.

Vad kommer du att arbeta med i din nya roll?

– Jag jobbar numera som forskarutbildningshandläggare, med bland annat antagning, individuella studieplaner, rapportering av studieresultat, samt tillgodoräknanden och examensansökningar. I mitt arbete ingår också arbetsuppgifter rörande disputationer. Doktorander är välkomna att komma förbi och ställa frågor eller bara säga hej.

Innehållsansvarig:Jon Lindhe
Tillhör: CBH
Senast ändrad: 2020-01-13