EECS Vinterkonferens

Publicerad 2021-10-15

Välkommen till EECS Vinterkonferens den 9 december där vi kommer presentera ett urval av skolans forskning och självklart firar vi med mat och dryck för de som anmält sig till middagen. Ta en titt på programmet nedan!

Uppdatering

Har du anmält dig men kan inte gå?

Det är viktigt att du avanmäler dig i tid om du får förhinder, genom att mejla Alexandra Leyton .

Allergier

Meddela även eventuella allergier om du inte redan gjort det.

Covid-19

Folkhälsomyndighetens har beslutat om Covid-pass för allmänna sammankomster och offentliga evenemang. Detta gäller inte för Vinterkonferensen, då en konferens inte är öppen för allmänheten.

Information till anställda med anledning av coronaviruset

På vinterkonferensen får du chansen att träffa dina kollegor, berätta om din forskning, delta i diskussionspaneler och diskutera framtidens utbildning. Självklart ackompanjerat av god mat, musik, dryck och mingel.

EECS Vinterkonferens är öppen för alla anställda på skolan och hålls på engelska.

Tid och plats

9 december, 14:00–21:00, Clarion Hotel Sign (Google maps) . Kom i tid då många ska passera in!

Konferensen är på engelska.

Posterutställning

Två posters kommer vinna ett pris på 15 000 SEK.