Till innehåll på sidan

Ställ en fråga via Zoom!

EECS stöd & service

A door sign with "Come in, we're open" printed on it.
Publicerad 2020-12-01

Vi har stämt av med de tre enheter som på torsdagar erbjuder drop-in-konsultation via Zoom.

Hej chefer för enheterna på verksamhetsstödet, varför erbjuda veckovis Zoom drop-in sessioner?

– Samarbete är nyckeln för oss och all personal, och jag tycker att detta är ett utmärkt sätt att underlätta spontana möten online. Vi saknar de dagliga mötena som vi hade innan pandemin och det känns som ett modernt steg att ta, säger Sara Johansson, chef för Infra and service.

Drop-in-sessionen är en aktivitet som kommer från resultaten i undersökningen VS Barometern. KTH och EECS är en stor organisation och undersökningen visar att det är svårt att veta vem man ska fråga och vem som ansvarar för olika områden.

– Vi vill öka medvetenheten om vilken typ av hjälp du som anställd kan få, eftersom administration kan vara komplex och utmanande. Kanske finns det något du inte är van vid att göra dagligen? Då kan en snabb Zoom med oss ​​hjälpa dig att spara tid, säger Johanna Järnfeldt, kommunikationschef.

– Jag håller med Johanna. Men låt mig lägga till en sista punkt. Det finns ett personligt möte på Zoom som är svårare att få till via e-post. Vårt mål är att göra vår verksamhet inom EECS ännu smidigare, men också att koppla samman människor. När du väl har sett varandra via Zoom blir det lättare nästa gång du bara vill skicka en e-post, kommenterar Elizabeth All, HR-chef.

Hoppas vi ses på torsdag!