Välkommen till KTH:s Exjobbsmässa 2021

Degree Project Fair
Publicerad 2021-09-29

Vi är glada över att kunna arrangera KTH:s exjobbsmässa på plats! Mässan kommer att äga rum i Electrum, Kista, och riktar sig till studenter som gör sitt exjobb på kandidat- och masternivå detta läsår inom ICT-området.

– Det är fantastiskt kul att vi kan ha Exjobbsmässan på plats. Det är ett gyllene tillfälle för våra studenter att hitta intressanta och utmanande examensarbeten och det är roligt att vara med när de botaniserar bland de olika utställarna på mässan. Exjobbsmässan är ett viktigt forum för möten mellan studenter och företag, mellan studenter och forskargrupper, och även mellan forskargrupper och företag, säger Markus Hidell, vice grundutbildningsansvarig.

Vi kommer att starta mässan med de företag/forskargrupper som kan klockan 11:00. Ni är välkomna att ställa upp med monters/roll-ups 10:30. Mässan kommer att vara öppen till 15:00.

Schemat den 13e Oktober

10:00-10:30 Ki Won Sung, exjobbskoordinator kommer ge en introduktion till master- och kandidatelever som ska skriva exjobb(Sal A).

10:30-10:50 Ericsson and ABB ger digitala exjobbspresentationer (Sal A).

10:50-11:00  Docent Jan Markendahl presenterar exjobbsförslag inom området tekno-ekonomisk analys av informations- och kommunikationssystem (Sal A).

11:00-15:00 Den fysiska mässan tar plats i glasgatan.

Säkerhetsåtgärder

• Vi uppmuntrar alla att stanna hemma med symtom som kan bero på Covid-19.

• Vi kommer att ha maximalt 55 företag och forskargrupper i glaskorridoren och erbjuda kirurgiska masker/handdesinfektionsmedel till dem som vill.

• Den 21 september kommer vi tillsammans med KTH AuA Region Stockholm att ha ett mobilt vaccinationsteam i Kista för studenter som inte har hunnit vaccinera sig.

Är du forskare på KTH och vill delta, anmäl dig här

För att göra nödvändiga arrangemang vill vi få bekräftelse på ditt deltagande så fort som möjligt.