Till innehåll på sidan

Verksamhetsstödet i sommar

Hur du får hjälp med ditt ärende under juni, juli och augusti.

Publicerad 2019-06-19

Under sommaren finns personal på plats, men i en begränsad omfattning. Öppettiderna i servicecenter ser annorlunda ut och svarstiderna kan bli något längre.

Verksamhetsstödets enheter
Enheterna kan nås som vanligt via funktionsadresserna .

Öppettider för servicecenter Borggården, Electrum och Q
Från vecka 26 till vecka 32 (24 juni – 9 augusti) är det sommartider i servicecenter. Medarbetare finns på plats i ”back office” övrig tid och kan kontaktas via service@eecs.kth.se  under hela sommaren.

Öppettider i receptionerna: måndagar och onsdagar klockan 10:00–12:00

Postrunda, pakettelefon och frukt
·Postrundan sker en gång om dagen både på KTH campus och i Electrum.
·Personal finns på plats och kan ta emot paket och bud. Budfirman får ringa på telefonnummer som anslås på entrédörrarna.
·Ingen leverans av frukt- och mjölkleveranser till våra kök 24 juni – 5 augusti.

Övriga tjänster
Bastjänster som accesser, bud och enkla cateringbeställningar utförs hela sommaren (observera dock att våra leverantörer kan ha stängt). I mån av rätt personer på plats hjälper vi gärna till med andra ärenden, dock med längre ledtider.

Rekryteringssystemet stängt
Mellan den 18 juli och den 4 augusti är vårt rekryteringssystem, Varbi, stängt för publiceringar av nya annonser eller förlängningar av pågående rekryteringar. Alla andra funktioner fungerar som vanligt.

KTH Service

Inköpsstopp för IT-utrustning under juli
Sista dagen för att beställa är fredagen 21 juni och första datumet att börja beställa igen är måndagen 29 juli. Det går fortfarande att skicka beställningar, men det finns inte personal för att hantera dem förrän de är åter i tjänst.

Entréer under sommaren
Säkerhetsgruppen vill påminna om att yttre entréer på KTH campus är låsta under perioden 17 juni – 4 augusti, lokala avvikelser kan förekomma. Vid frågor kontakta kortexpeditionen: kortexp@kth.se

Sommarinformation från SRF kansli (centrala serviceenheter)
Sommarens öppettider

Koda om telefonen
KTH-växel uppmanar alla att koda om telefonen under semestern. Läs intruktioner om hur du gör.