Kungliga Tekniska högskolan, Gemensamt verksamhetsstöd

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Tjänsten är placerad inom Education Office på avdelningen för Studentservice och i gruppen Information och service som består av 13 personer.

Arbetsuppgifter

Som projektledare och kommunikatör är ditt uppdrag att skapa, samordna, utveckla och förvalta kommunikationen riktad huvudsakligen mot befintliga studenter på KTH, nationella och internationella. Kommunikationens syfte är att underlätta studenternas resa genom KTH, från studiestart till examen.

Som projektledare och kommunikatör är ditt uppdrag att vara processledare för kommunikation mot befintliga studenter. 

De arbetsuppgifter som b la ingår i arbetet:

  • Processledare för kommunikation mot befintliga studenter
  • Etablera tydliga mål och tillvägagångssätt för hur KTH arbetar med studentkommunikation samt skapa intern samsyn 
  • Ansvara för att kartlägga och effektivisera kommunikationen mot studenter
  • Koordinera kommunikationsinsatser mot befintliga studenter, inom EDO och inom KTH. Detta sker i samverkan med andra kommunikatörer inom gruppen och i samverkan med KTH:s skolor.
  • Kontakt med externa aktörer i frågor som rör kommunikation mot befintliga studenter

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund, exempelvis medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av projektledning och kommunikation inom större och komplexa organisationer.

Tidigare arbete inom kommunikationsområden från universitet/högskola är meriterande för tjänsten.

För tjänsten krävs en god förmåga att strukturera och organisera sitt arbete på ett ansvarsfullt sätt. Du ska vara drivande och resultatinriktad i ditt arbete samt arbetar mot uppsatta tidsplaner och mål. Givetvis har du mycket god kommunikativ förmåga, är lyhörd, självgående, kreativ och tycker om att samarbeta både internt och externt.

Du har mycket goda kunskaper i att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och engelska. Du har stor erfarenhet av att arbeta med webb och andra digitala kanaler.

Vi kommer att lägga stor vikt på din personliga lämplighet, egenskaper och vid din samarbetsförmåga.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Vid tillsvidareanställning tillämpar KTH 6 månaders provanställning.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0341
Kontakt
  • Petra Krödel, 08-7909217
Publicerat 2019-08-16
Sista ansökningsdag 2019-09-06

Return to job vacancies