Kungliga Tekniska högskolan,

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare som vill vara med och utveckla arbetet med bibliotekets samlingar. Tillsammans med en grupp kolleger kommer du att delta i arbetet med att analysera tryckta och elektroniska medier i relation till användarnas behov. Gruppen kommer också att ta fram en plan för hur samlingarna ska utvecklas.   

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med katalogisering och du har grundkunskaper i Excel. Har du intresse och vana av att arbeta i system är det en fördel. Det är även meriterande om du är van vid att hantera stora datamängder. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.  

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Du trivs med att ansvara för och lägga upp ditt eget arbete och är bra på att samarbeta i syfte att uppnå gemensamma mål. Som person är du analytisk och fullföljer noggrant en arbetsprocess från början till slut

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2019-0343
Kontakt
  • Lotta Janson, 08-7906249
  • Viveka Norström Hallberg, 08-7902472
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Return to job vacancies