Till innehåll på sidan

KTH FOOD Seminarium, 7 mars

Photo: Chantal Garnier/ Unsplash

KTH FOOD är ett nytt centrum för hållbara och hälsosamma matsystem på KTH. KTH FOOD syftar till att engagera och anpassa utbildning, forskning och samverkan vid KTH mot ett hållbart och hälsosamt livsmedelssystem.

Tid: Ti 2023-03-07 kl 12.15 - 13.00

Plats: Climate Action House, Teknikringen 43

Videolänk: https://kth-se.zoom.us/j/69539690188

Språk: engelska

Medverkande: Francisco Vilaplana, Director KTH FOOD and Rebecka Milestad, Co-Director KTH Food

Kontakt:

Exportera till kalender


Om seminariet
Detta seminarium riktar sig till alla forskare vid KTH med intresse för hållbara och hälsosamma livsmedelssystem, inklusive (men inte begränsat till) hållbar livsmedelsproduktion, logistik och konsumtion, funktionella livsmedelsprodukter och hälsa samt cirkulära livsmedelsprocesser mot nollavfall. På seminariet kommer du lära dig mer om KTH FOOD, samarbetsmöjligheter samt anmäla ditt intresse av att vara affilierade forskare. 

Intressanmälan och registrering på den engelska sidan