Almedalen 30 juni-7 juli 2019

Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning arbetar vi tillsammans med näringsliv och samhälle för hållbara lösningar på några av mänsklighetens största utmaningar. Ett deltagande vid Almedalen är en värdefull möjlighet för kunskapsspridning till studenter, alumner, opinionsbildare, beslutsfattare och olika samverkansparter samt ett bra sätt att stärka vårt varumärke.

Tips när du ska kommunicera forskning

Checklista när du vill få ut det mesta av ditt budskap

Övergripande KTH-material

KTH-broschyr, mapp och roll-up

Presentationer i PowerPoint

Råd och tips när du skapar en powerpoint

Observera att KTH har bytt mall för PowerPoint.

KTH:s logotyp för nedladdning

Använd KTH:s logotyp för att stärka dig och KTH

Annonsering

Generellt sätt är vi på KTH restriktiva med annonsering. Om du har blivit kontaktad av en säljare får du gärna höra av dig till oss för rådgivning gällande huruvida du bör gå vidare.

Anmäl ditt deltagande

Ett flertal experter från KTH medverkar på arrangemang under Almedalen. Information om vilka som är på plats och i vilka seminarier de deltar kommer uppdateras löpande på KTH:s externa webbplats . Ska du eller någon annan delta vid ett evenemang? Kontakta gärna Caisa Ramqvist , evenemangskoordinator, för att få informationen publicerad.

Kommunikationsstöd

En del tips och råd inför din medverkan finns samlat på denna sida. Om du önskar ytterligare kommunikationsstöd kan du kontakta Caisa Ramqvist , evenemangskoordinator, för mer information.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2019-06-12