Almedalen 1-8 juli 2018

Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning arbetar vi tillsammans med näringsliv och samhälle för hållbara lösningar på några av mänsklighetens största utmaningar. Ett deltagande vid Almedalen är en värdefull möjlighet för kunskapsspridning till studenter, alumner, opinionsbildare, beslutsfattare och olika samverkansparter samt ett bra sätt att stärka vårt varumärke.

Tips när du ska kommunicera forskning

Checklista när du vill få ut det mesta av ditt budskap

Övergripande KTH-material

KTH-broschyr, mapp och roll-up

Presentationer i PowerPoint

Råd och tips när du skapar en powerpoint

KTH:s logotyp för nedladdning

Använd KTH:s logotyp för att stärka dig och KTH

Samprofilering - hur KTH syns tillsammans med andra parter

Annonsering

Generellt sätt är vi på KTH restrektiva med annonsering. Om du har blivit kontaktad av en säljare får du gärna höra av dig till oss för rådgivning gällande huruvida du bör gå vidare.

Anmäl ditt deltagande

Ett flertal experter från KTH medverkar på arrangemang under Almedalen. Information om vilka som är på plats och i vilka seminarier de deltar kommer uppdateras under KTH i Almedalen. Ska du eller någon annan delta vid ett evenemang? Kontakta gärna Gunilla Iverfelt för att uppdatera informationen.

Delta i lunch med rektor

I början på juni välkomnar KTH:s rektor Sigbritt Karlsson dig som ska medverka på Almedalen till en lunch. Under lunchen kommer Sigbritt berätta mer om vad KTH har för engagemang i Almedalen och varför. Inbjudan skickas via mejl till dig som ska medverka

Datum: 7 juni 2018
Tid: 11.30-13.00
Plats: Kåren, Drottning Kristinas väg 15

Ska du medverka på Almedalen men har ännu inte fått en inbjudan, kontakta evenemang@kth.se

Kommunikationsstöd

I länkarna bredvid hittar du material, tips och råd som kan vara ett stöd i ditt deltagande under Almedalsveckan. Önskar du annat kommunikationsstöd kontakta gärna Gunilla Iverfelt för mer information.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp