2. Min Profil - CV och publikationer

Under Min Profil i Prisma hanterar du dina utkast för ansökningar, uppgifter, meddelanden och din individuella information såsom CV och publikationer.

Min Profil ser du dina aktuella utkast (klicka på Utkast under Dnr. för att öppna ett utkast), dina uppgifter (berör signering och rapportering) samt meddelanden från Prisma. Ett exempel på ett meddelande är: "Din ansökan har signerats av Beata Bengtsson". För en generell översikt över Min Profil hänvisas till Prismas användarstöd .

En funktionalitet som är ny i samband med Prisma är att viss CV-information och publikationer kan behöva registreras på ditt personkonto i Prisma (beroende på vilken utlysning du skall söka). Denna information sparas på kontot och ligger kvar till nästa ansökan. Därför blir det första gången du ska göra en ansökan en större arbetsbörda. Tänk på att noggrannt läsa utlysningstexten för den utlysning du tänkt söka för att se vilken CV-information och vilka publikationer som efterfrågas för just din utlysning. Du behöver inte lägga in ditt fullständiga CV och hela din publikationslista i Prisma om det inte efterfrågas för en ansökan.

Även medverkande/medsökande forskare behöver skapa ett personkonto och registrera för ansökan relevant information på sitt konto.

Under min profil så finns det ett antal rubriker i menyn till vänster:

  • Personuppgifter - Din person- och kontaktuppgifter. Möjliga att redigera.
  • Utbildning - Se CV
  • Arbetsliv - Se  CV
  • Publikationer - Se Publikationer
  • Meriter och Utmärkelser - Se  CV
  • Immaterialrätt - Patent, copyright, mönsterskydd m.m. Se CV
  • Lösenordsinställningar - Möjlighet att ändra lösenord. OBS! Gäller bara för ditt Prismakonto ej ditt @kth.se konto.
  • SWAMID-konton - Möjlighet att koppla till SWAMID-konton så att du kan logga in med dina @kth.se inloggningsuppgifter (om du inte valde Skapa personkonto med SWAMID när du skapade ditt Prisma-konto).
Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:prisma-support@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2016-01-21