Box-webbinloggning

KTH Box är en molntjänst där anställda på KTH kan lagra och dela filer och mappar. Denna lathund går igenom hur KTH användare loggar in på KTH Box

Hur man loggar in på Box.com sida som kth användare

1) Gå till kth.box.com/. Du hittar genväg till länken under ”Tjänster” i den ”Personliga menyn”

2) Klicka på "Continue"

3) Skriv KTH i sökfältet och vänta en stund och Välj ”KTH Royal Institute of Technology”

4) Välj ”Proceed to Login”

5) Logga in med ditt KTH-användarnam

6. Bocka i att du godkänner att NORDUnet kopplas samman med dina KTH personuppgifter så att du framöver skickas vidare till KTH Box automatiskt. Bekräfta val genom att klicka på ”Accept”.

7. Innan du börjar använda box klicka "NO" på frågan och sedan "Get Started"