Nytt lösenord till ditt KTH-konto

Om du glömt ditt lösenord eller om du inte ännu fått något lösenord till ditt KTH konto måste du följa denna anvisning för att kvittera ut lösenordet.

Om du befinner dig på KTH:s campus

Ta med dig giltig foto legitimation (t.ex. pass, körkort etc.) och besök KTH Entré på Drottning Kristinas väg 4. Se öppettider här.

Är du på annat campus kan du vända dig till den lokala IT-supporten på ditt campus.

Om du inte kan komma till KTH

Har du inte möjlighet att komma till KTH så kan du följa stegen nedan:

1. Skriv ett papper med texten "Härmed intygar jag att detta är min legitimation/mitt pass."
  2. Skriv datum och din namnteckning på samma papper.
  3. Lägg din giltiga legitimation (t.ex. pass, körkort etc.) på detta papper.
  4. Skanna in eller fotografera så både texten på pappret och legitimationen syns i samma bild.
  5. Bifoga bilden i ett email till it-support@kth.se.
  6. Ange i mailet ditt mobiltelefonnummer
  7. Vi kommer att skicka ditt lösenord via SMS.

Har du inte möjlighet att skanna in eller fotografera kan du istället faxa in ovanstående information.

Vid frågor, kontakta oss:
E-mail: it-support@kth.se
Telefon: +46 8 790 6600
Fax: +46 8 790 9388