Ansluta Android telefon till KTH Exchange

Anvisning för att ansluta en Android telefon till KTH Exchange (E-post server)

Tryck på Meny knappen och välj Inställningar.

Skrolla ner till Konton och synkning.

Här visas de konton som  redan finn i telefonen. Klicka på Lägg till konto för att skapa en anslutning till KTHs e-post.

Välj Microsoft Exchange ActiveSync.

Fyll i uppgifter:

Användarnamn: ug.kth.se\username

Lösenord: ditt vanliga lösenord

Exchange-server: webmail.kth.se

Kryssa i SSL.

Klicka sen på pilen i höger hörn för att nästa till nästa sida.

Beroende på vilken telefonmodell du har kan det här komma upp en avtalstext som du måste välja OK för att komma vidare.

Du får också en fråga om att webmail.kth.se måste kunna fjärstyra säkerhetsfunktioner. Svara OK på den.

Välj alternativ för synkronisering.

Sätt att detta konto ska vara standardkonto och att du ska få meddelande om ny e-post.

Klicka sen på pilen i höger hörn för att gå vidare till nästa sida.

Döp kontot och klicka Klar.

Nu finns ditt nya konto också i listan och du kan läsa e-post, kontakter och kalender i din telefon.