Teknik i föreläsningssalar

Tekniken i föreläsningssalarna på Campus Vallhallavägen supporteras av KTH-IT Support.

Adaptrar

Projektorerna i salarna kan du ansluta till din dator med VGA eller HDMI kabel (notera att vissa äldre salar som inte ännu hunnits rustas upp saknar HDMI). Om din dator inte har en VGA eller HDMI port rekommenderar vi att du köper en adapter gjord specifikt för din dators märke och version (generella adaptrar har visat sig inte alltid vara kompatibla med all utrustning).

Testa i föreläsningssal

Inför din föreläsning har du som lärare möjlighet att boka en tid med en tekniker där du kan testa hur tekniken i salen fungerar, ställa frågor och ta fram de korrekta inställningarna för din dators skärmupplösning.

För frågor och hjälp kontakta KTH IT-Support:

E-post: it-support@kth.se
Telefon: 08-790 66 00, knappval 1