Välkommen till Teleservice

Teleservice är en grupp under IT-avdelningen. Vårt uppdrag är att förvalta KTH:s infrastruktur för telefoni. Vårt mål är att skapa en homogen miljö som är kostnadseffektiv utifrån ett abonnentperspektiv med hög tillgänglighet. Idag finns det cirka 3 800 stycken abonnenter i vår telefonilösning (MX-One/CMG) med telefonister på Campusområdet.

Office webb

Administrera din telefonanknytning via datorn.

Här finns information för både gamla och nya abonnenter. På dessa sidor hittar du information om våra tjänster och om du vill veta mer kan du alltid ta kontakt med Teleservice för närmare upplysning och hjälp.

Vi hjälper dig med tjänster/abonnemang till din telefon, oavsett om det är en fast telefon (analog/digital) eller en mobile extension (MEX).

Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med funktioner/installation/programvaror på alla mobiltelefoner utan hänvisar till er manual för detta.

Produkter som telefoner för den fasta telefonin, samt nya mobiltelefoner beställer du via WISUM och kan även beställa tjänsterna mobile extension, mobilt bredband samt datapaket till mobilabonnemang när ni beställer en mobiltelefon/modem.

Dessa finner ni under produktkatalogen IT-produkter/telefoni > IT - Telefoni > Teletjänster

KTH-Inköp

Prenumerera på aktuella driftsmeddelanden från Teleservice via RSS:  Information från Teleservice

Om RSS på KTH:s webbplatser

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp