Information ”Samordnad administration” vid ITM

Publicerad 2008-09-24

Text Text i fetstil Länkgrupp
Text
Samtlig administrativ personal vid ITM‐skolan är varmt välkommen till ett informationstillfälle den 6 oktober kl 14.00 i sal A425, D,Brinellvägen 85, plan 4.

Information ”Samordnad administration” vid ITM

Vi har den 16 september genomfört en gemensam workshop tillsammans med ABE-skolan samt centrala förvaltningen där det uppdrag ”Samordnad administration” ABE och ITM fått av centrala förvaltningen presenterades. I uppdraget ingick att se över personal- och ekonomiadministrationen. Till denna workshop hade centrala förvaltningen begränsat antal inbjudna vilket gjorde att vi får ta presentationen i omgångar.

Så vi börjar med att anordna en ”repris” på den workshopen vi hade den 16 september så att alla administratörer på ITM får den information som gått ut.

Det är nu hög tid att vi drar igång arbetet på ITM, det är ju nu vi tillsammans startar det projekt som planerats alltsedan i februari månad då vi fick uppdraget. Mycket av det vi lagt fram bygger på de delar som vi kom fram till den 2 april när vi hade vår egen interna administrativa workshop.

Du är varmt välkommen till ett informationstillfälle den 6 oktober kl 14.00 i sal A425, Brinellvägen 85, plan 4.

ITM den 23 september 2008

Christina