Jubileumstalare under KTH Campus 100 år

Här finner du som jubileumstalare praktisk information om seminariemaratonet i Dome of Visions.

Praktisk information om ditt deltagande

Alla tal är 20 minuter långa, det kommer att finnas en klocka som visar dig hur lång tid du har kvar. Mellan varje talare sker en 10 minuters paus för att låta publik komma in och ut och för moderatorn att presentera nästa talare. Mellan varje ämnesblock sker en längre presentation av ämnesområdet.

Evenemanget kommer att ske inne i konferensrummet på bottenplan i Dome of Vision, vi har plats för 48 åskådare inne i lokalen men kommer att visa alla seminarier på skärmar ute i den öppna miljön där man väntar på att få komma in. Det finns ingen möjlighet att förboka biljetter utan hela evenemanget är öppet och publiken cirkulerar vid varje talare. Evenemanget streamas live och under natten kommer vi att hälsa på hos olika alumni chapters som tittar runt om i världen.

Visualisera din berättelse

Om du vill använda ppt hittar du mallen för denna här ppt mall för Campus100 år (pptx 314 kB) . Med tanke på det stora antalet presentationer ösnkar vi att du håller dig mellan 10-15 slides.

Tänk på:

  • Din ppt är ett verktyg för att förstärka och visualisera din berättelse.
  • Evenemanget kommer att livestreamas, använd därför inte för detaljerade bilder då dessa blir svåra att uppfatta för en onlinepublik.

Vi behöver din presentation senast den 27 september.

På grund av evenemangets format och antal talare, kommer det inte finnas möjlighet att göra ändringar i presentationerna efter detta datum. Vi har heller ingen möjlighet att koppla in era egna datorer utan presentationerna kommer att finnas på produktionsteamets kördator och kommer inte att vara tillgänliga för justeringar under evenemanget.

Förberedande mingel 25/9

Datum 25 september
Plats: Dome of visions
Tid: 17.00 – 18.00 (eller längre för den som vill)
Vi bjuder på bubbel och snittar.
  anmälan till förmingel

Under minglet har ni möjlighet att träffa varandra för att utbyta tankar och idéer. Vi kommer att ha en genomgång av lokalen och andra praktiska detaljer. Retorikexpert Linda Söderlind kommer att ha en kort genomgång kring vad som kan vara bra att tänka på och hela projektgruppen finns tillgänliga för frågor och funderingar.

Firandet är öppet för alla

KTH Campus ska vara en öppen plats och under firandet är alla välkomna, bjud gärna in studenter, familj, släkt och vänner till firandet.

Ni får också gärna lägga till en bild i er e-post signatur som signalerar att ni är en av de 100 talarna.

Genom att sprida facebookeventet och Linkedin inbjudan kan vi nå fler besökare till jubileumsevenemanget.

Gör såhär för att lägga till e-postsignaturen

E-postsignaturen är en bild som du lägger in i ditt mejl. För att ladda ned bilden, klicka på länken och högerklicka på bilden och spara den på din dator.

KTH_e-postsignatur_speaker.jpg (jpg 171 kB)

  1. Öppna ett nytt mail i outlook
  2. Klicka på signatur, välj Signatur i mail...
  3. Ladda upp bild genom att klicka på bildikonen i mnailsignaturen.
  4. Klistra in bilden under din vanliga signatur.
  5. Spara och börja maila
Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp