Om eventet Campus100

Var med och hylla ditt KTH Campus med en egen aktivitet eller ta del av firandet som besökare till något av allt inspirerande som sker!

Föreslå en talare

Vill du vara en av talarna eller föreslå en kollega eller student?
 

År 1917 flyttade KTH in i den nybyggda Campusbyggnaden på Valhallavägen. Hundra år senare, hyllar vi den plats där forskning, utbildning och samverkan har utvecklats.

Under hela året uppmuntras skolor och annan verksamhet inom eller i samarbete med KTH att vara med och fira genom olika aktiviteter. I oktober planeras ett större jubileumsevenemang.

Jubileumsevenemang

Den 17 oktober startar ett 50 timmar långt seminariemaraton med 100 talare som pågår dag som natt. Målgången sker den 19 oktober, på årsdagen av invigningen. Under dessa dygn tittar vi tillbaka i historien, fokuserar på utveckling och sneglar mot framtiden.

Vi ska hylla vårt campus genom att berätta om forskning, utbildning och samverkan som utvecklats här under hundra år och hur det bidragit till samhällets utveckling. Medarbetare, studenter, alumner, grannar, vänner och omvärlden är alla välkomna att delta i firandet.

Utöver det seminariemaraton som pågår kommer det under denna vecka arrangeras aktiviteter som uppmärksammar och visar upp delar av den verksamhet som bedrivs på KTH Campus i ett gemensamt firande där vi alla kan delta. Exempelvis kommer det gå att ta del av öppna föreläsningar, konstvandringar, öppna hus mm.

Fakta om evenemanget

Form: seminariemaraton
Starttid: Kl. 12.00, 17 oktober
Målgång: Kl 14.00, 19 oktober
Plats: Dome of Visions
Total längd: 50 timmar
Seminarielängd: 20 min
Antal talare: 100 st

Hur vill du fira?

Vill du genomföra en aktivitet som passar in under firandet av KTH Campus?
Kontakta gärna projektgruppen campus100@kth.se så vi kan stötta er aktivitet och föra in det i programmet.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp