Till innehåll på sidan

Skapa och publicera kvalitativa kurs-PM på kursinformationsplatsen "Om kursen"

Dokumentation från Lunch 'n' Learn 9 december 2020

Publicerad 2020-12-10

Kristian Fäldt och Åsa Lindström från IT-avdelningen berättar om och visar "Om kursen"; platsen som kompletterar Canvas med kursinformation som studenten behöver innan och efter kursens genomförande. De går även igenom det nya verktyget för att smidigt publicera kurs-PM. Här är dokumentation (film och länk till presentation) från webbinariet

[Videon har initialt enbart automatgenererad undertext men kommer sedan att uppdateras med manuell redigering av undertexter som bättre stämmer överens med innehållet.]

Om webbinariet

Se detta webbinarium för att få en bättre inblick i fördelarna med att använda "Om kursen" för din kurs och hur du som lärare använder ett av dess verktyg för att skapa och publicera kvalitativa kurs-PM. Under webbinariets första halva berättar Kristian Fäldt och Åsa Lindström från IT-avdelningen på KTH om hur "Om kursen" är uppbyggd, motiven till det och varför det är fördelaktigt att använda "Om kursen" som komplement till Canvas.  

Under webbinariets andra halva presenteras ett nytt verktyg som hjälper dig som lärare att skapa och publicera kurs-PM på "Om kursen". Det ges även en demo av verktyget med dess smarta funktioner och förklaringar av verktygets fördelar framför att använda Word eller Canvas för dina kurs-PM. Webbinariet innehåller även en frågestund.

Webbinariet och inspelningen är på svenska.

Presentatörer

Kristian Fäldt och Åsa Lindström (IT-avdelningen, KTH).

​Presentationsmaterial

Presentationsmaterialet finns i fliken "Attachments" när du är inloggad på KTH Play (logga in längst uppe till höger i KTH Play)

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-12-10