Till innehåll på sidan

Lunch 'n' Learn (Sydöstra Galleriet, KTHB)

Seminariet för dig som är lärare och vill lära dig mer om KTH:s digitala lärandemiljö och Canvas. Seminarierna hålls i Sydöstra galleriet (KTH Biblioteket) samt streamas och spelas in. Välkommen att delta!

*Med anledning av Covid-19 har Lunch 'n' Learn-seminarierna under VT 2020 ändrat karaktär och erbjuds nu som webbinarier via Zoom. Läs mer om webbinarierna .

Tidigare seminarier

De fem senaste: 

Se filmen ”Lärare berättar - pedagogiska lösningar i Canvas” (YouTube)
(Februari 2020)

Se filmen "Digital kursutveckling, erfarenheter och lärdomar utifrån öppna onlinekurser" (YouTube)
(November 2019)

Se filmen "Möbius - Online Assessment System for STEM courses" (YouTube)
(Oktober 2019)
 

Se filmen “Avancerade quizfunktioner i Canvas” (YouTube)
(Maj 2019)
 

Se filmen "Lärare berättar - pedagogiska lösningar i Canvas" (YouTube)
(Mars 2019)
 

Lista med videos från samtliga tidigare seminarier (2018-2020) 

Seminarier i KTH Biblioteket och på nätet

Lärare sitter vi bänkar i klassrum

Seminarierna är till för alla (i första hand lärare och anställda vid KTH) som är intresserade av e-lärande och vill veta mer om KTH:s digitala lärandemiljö. Seminarierna hålls i Sydöstra galleriet, KTHB. De direktsänds via streaminglänk (YouTube)  så du kan delta direkt via nätet och ställa frågor i chatten, eller titta på inspelningen senare. Wrap och dryck serveras från kl 12, seminariet hålls mellan 12.15 och 13.00.

Information om anmälan

Du anmäler dig genom att klicka på länken till anmälningsformuläret. I formuläret har du möjlighet att ange eventuella önskemål om specialkost. Om du anmält dig men måste lämna återbud vill vi att du meddelar oss genom att skicka ett mail till e-learning@kth.se .

Kontakt och förslag för kommande Lunch 'n' Learn

Vi vill att seminarierna även ska vara ett forum för KTH:s lärare för att dela kunskap och erfarenheter av att arbeta i Canvas, med fokus på pedagogiska lösningar. Är du lärare och vill berätta om något du gjort i Canvas? Det kan vara exempel på något som du tycker blev riktigt bra då det gäller kursdesign. Eller om annat som varit mer utmanande och svårt som du arbetat med och som lyckats. Vi tror att både stora och små exempel kan inspirera. Kontakta gärna oss om du skulle vilja hålla ett Lunch 'n' Learn-seminarie. Då kan vi diskutera idéer och eventuellt upplägg tillsammans.

Vill du enbart lämna förslag och önskemål på ämne för kommande Lunch 'n' Learn går det också bra att skicka in det till: e-learning@kth.se .

Kontakt

Har du frågor om Lunch 'n' Learn eller förslag på innehåll till webbinarierna? Maila e-learning@kth.se .

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-01-11