Till innehåll på sidan

Stöd och kompetensutveckling

Här har vi samlat information om det stöd, support och kompetensutveckling som du som lärare erbjuds från oss på E-lärande. Exempelvis Lunch 'n' Learn, självstudiekursen Canvas@KTH, drop-in, personlig handledning och workshops.

Lunch 'n' Learn

Lunch 'n' Learn är en webbinarieserie från E-lärande där vi tar upp digitala undervisningsverktyg, arbetssätt och goda exempel. Lunch 'n' Learn är också ett forum för KTH:s lärare för att dela kunskap och erfarenheter. Här finns information om kommande och genomförda seminarier.

Läs mer om Lunch 'n' Learn .

Självstudie om Canvas

Lärplattformen Canvas används för utförandet av kurser på KTH. Denna sida förklarar hur du som lärare kan lära dig använda Canvas på egen hand, med hjälp av webbguider och självstudiekursen Canvas@KTH.

Läs mer om Självstudie om Canvas .

Drop-in på E-lärande

E-lärande håller regelbundet drop in-support över Zoom. Under drop-in-tillfällen kan du prata med anställda hos E-lärande och få svar på frågor om digital undervisning samt de systemstöd/digitala verktyg som KTH tillhandahåller, exempelvis Zoom, Canvas och Möbius.

Läs mer om Drop-in på E-lärande .

Personlig handledning inom e-lärande

Vi handleder med fokus på dina pedagogiska frågor. Du kan få hjälp med exempelvis att strukturera ett kursrum i Canvas, göra videos och skapa quiz. Handledningen kan ske via ett personligt fysiskt möte, webbmöte eller via mail.

Läs mer om Personlig handledning inom e-lärande .

Beställa workshop av E-lärande

Denna sida innehåller de färdigutvecklade workshoppar som vi på E-lärande tidigare hållit på begäran, och som nu går att boka av all undervisande och kursadministrativ personal. De utvecklade workshopparna kan varieras efter behov. Du som beställare kan även boka in en helt ny workshop om behov finns.

Läs mer om Workshoppar med E-lärande .

Kontakt och stöd för digital utbildning

Har du frågor eller önskar du handledning om digitalt lärande?

För support: it-support@kth.se

För pedagogisk support: e-learning@kth.se  (det kan hända att svar inte kan ges samma dag).

Andra kontakter för utbildning

Om du har andra frågor kring utbildning på KTH samlas de uppgifterna på Kontakter för utbildningsstöd på KTH .

Innehållsansvarig:e-learning@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-12-08