Till innehåll på sidan

Programwebb

Alla program på KTH har en egen webbsida för information och kommunikation med studenterna. På de här sidorna kan studenter och anställda dela information, diskutera och ställa frågor om programmet och studierna. I programwebbens vänstermenyn finns länkar till programmet och studierelaterad information.

Alla studenter som är antagna till ett program får automatiskt en prenumeration på sidan och information via e-post om det som händer där.

Var finns programwebben?

Programwebben finns i din personliga meny, överst på webbsidan efter att du loggat in på kth.se. Om ditt program inte visas här kan du söka efter det och lägga till det genom att prenumerera.

Kom igång med programwebben

Som programadministratör har du ansvar för all information och kommunikation på programwebben. Så här gör du för att bli administratör:

  1. Scrolla nedåt på programmets webbplats och klicka på namnet på den som är programansvarig.
  2. Skicka ett e-postmeddelande och be om behörighet. Om det inte finns något namn i listan kontaktar du  it-support@kth.se  och ber om behörighet att lägga till och redigera information.

Skapa ny sida 

Du kan lägga till sidor genom att klicka på ikonen för att lägga till innehåll och "Ny sida". Sedan kan du anger en rubrik och lägga till innehåll. Du kan lägga till bilder, länkar, tabeller, filmer och utforma sidan som du vill. Tag gärna hjälp av våra tips om tillgänglighet  under tiden du utformar sidan. När du är klar måste du lägga till sidan i vänstermenyn. Glöm inte att spara sidan när allt är klart!

Göra ett nytt inlägg 

Om du vill informera studenterna om något viktigt som händer så att de får ett e-postmeddelande om detta, klickar du på ”New post”. 

Tips! Webbsidan hitta information och kommunicera på program  beskriver hur studenter kan hitta information på programwebben. Dela gärna den till dina studenter.

Om du har frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta it-support@kth.se .