Få en lunchmacka och lär dig mer om Canvas på "Lunch and Learn"

Publicerad 2018-05-02

Nu lanserar vi på lärarstöd/e-lärande ett nytt koncept, "Lunch and Learn", för dig som är lärare och vill lära dig mer om KTH:s digitala lärandemiljö och Canvas. Seminarierna hålls i Sydöstra galleriet, Biblioteket KTH, samt streamas och spelas in så du kan delta direkt via dator eller se inspelningen efteråt.

Seminarium 1. Onsdag 16 maj kl. 12:15-13:00.
"Vanligaste frågorna till Lärarstöd”
Vi tar upp de vanligaste frågorna - och svaren, som vi får från våra lärare. Tillgång till kurser för olika typer av studenter/lärare, kursomgångar och kursutvärderingar, osv. Anmälan senast 10 maj.

Seminarium 2. Onsdag 30 maj kl. 12:15-13:00.
”Strukturera en kurs i Canvas - En introduktion”
Lär dig att använda moduler och hur du med olika modulstrukturer kan göra ditt kursrum i Canvas lätthanterligt för studenterna. Anmälan senast 24 maj.

Seminarium 3. Tisdag 5 juni kl. 12:15-13:00.
”Quiz-verktyget i Canvas - En introduktion”
Lär dig grunderna i hur du skapar ett quiz i Canvas, de vanligaste frågetyperna samt hur du kan se studenternas resultat. Anmälan senast 30 maj.

Lunchmacka med dryck serveras från 12:00 och seminarierna pågår mellan 12:15-13:00.

Anmälan:
Du kan anmäla dig till alla tre tillfällen på en gång eller per tillfälle. Vi behöver din anmälan senast 4 arbetsdagar innan utsatt datum om du vill ha en lunchmacka. Meddela dina kostbehov i anmälan.
Anmälan görs via www.kth.se/form/lunchnlearn
Om du inte kan komma så avanmäl dig till lararstod@kth.se.

Seminarierna hålls på svenska.

Länken till direktsändningen är www.youtube.com/KTHMedieproduktion/live
Du som deltar via streaming kan ställa frågor direkt till seminariet genom chatten.

Se alla inspelade seminarier på Lunch and Learns playlist (YouTube)

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!