Aktuell information och driftstörningar

Aktuell information

Uppdatering av skolorganisationen i ISP-systemet

Måndag 17/1 byttes de gamla skolorna ut mot de nya i systemet. Det innebär att CBH har ersatt BIO, CHE och STH, att EECS har ersatt CSC, EES och ICT, och att ITM har ersatt ECE. Detta är en administrativ förändring för att spegla den nya skolorganisationen från 2018 och påverkar inte systemet i övrigt.

Behörigheterna till de gamla skolorna kommer inte att behövas och har därför därför bort, så att användaren inte behöver byta mellan behörigheterna längre. En handledare som tidigare hanterat studieplaner på t.ex. EECS, CSC och EES har bara kvar behörigheten på EECS kvar, där alla studieplanerna återfinns.

Driftstörningar

Webbläsaren Safari

Många användare av eISP rapporterar problem med webbläsaren Safari. Prova gärna en annan som Mozilla Firefox om ni använder den och systemet uppträder oväntat.

Innehållsansvarig:Marianne Norén
Tillhör: KTH Intranät