Ladok på KTH

För åtkomst till "Ladok för anställda" så krävs ett särskilt konto samt en att genomfört obligatorisk utbildningDu hittar inloggning till Ladok för anställda i Personliga menyn, Tjänster - Studiedokumentation för personal (Ladok)

OBS! doktorander som ska se sina egna uppgifter ska logga in i "Ladok för studenter" via Personliga menyn (Mina tjänster)

Läs mer i länkarna till vänster om Ladok på KTH.

Ny startsida i Ladok under sommaren 2019 kommer en ny startsida ersätta den gamla. Men redan nu kan man testa den om man väljer BETA-startsida på den ordinarie startsidan (uppe i höger hörn). Startsidan utvecklas efter olika behov och synpunkter som kommer in, en workshop har bl.a. hållits på KTH i vår med UX-expert för Ladok nationellt.

Det man behöver tänka på är att om man valt BETA så kan information om "dina" kurser ev. inte visas där, det beror på att lärare och examinatorer ska kopplas på ett nytt sätt till sina kurser inför HT19, det arbetet är inte färdigt på alla kurser än och i de fallen så ser man inte uppgifterna där.

Men man kan enkelt klicka tillbaka till gamla startsidan om man vill. Vi har ännu inget datum för när den nya startsidan ersätter helt den gamla sidan.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Michaela Rydén Olsen
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2019-05-22