Ladok på KTH

För åtkomst till "Ladok för anställda" så krävs ett särskilt konto samt en att genomfört obligatorisk utbildningDu hittar inloggning till Ladok för anställda i Personliga menyn, Tjänster - Studiedokumentation för personal (Ladok)

OBS! doktorander som ska se sina egna uppgifter ska logga in i "Ladok för studenter" via Personliga menyn (Mina tjänster)

Läs mer i länkarna till vänster om Ladok på KTH.

Ny startsida i Ladok

 

Vi rekommenderar att du redan nu väljer den nya BETA-startsidan (uppe i högra hörnet i Ladok) så att du ser "dina" kurser om du är lärare/examinator.

BETA-startsidan fortsätter att utvecklas efter olika behov och synpunkter som kommer in, en workshop har bl.a. hållits på KTH under våren 2019 med UX-expert för Ladok nationellt.

Den gamla startsidan planeras att utgå i början av december 2019

Nytt sätt att koppla examinatorer och resultatrapporterande lärare

 

Examinatorer och resultatrapporterande lärare kopplas från HT19 på ett nytt sätt till sina kurser. Kopplingen måste göras manuellt av kursadministratör alt. central Ladoksupport (examinatorer). Om du som lärare/examinator saknar någon kurs, kontakta i första hand kursadministratören vid din inst./skola. Inom kort så kommer vi migrera lärare som är inlagda enligt gamla sättet. Det gäller kurser där det finns tillfällen från HT18.

OBS! Endast lärare/examinator som är "kopplade" enligt det nya sättet till en kurs, kan rapportera på alt. attestera på kursen. Kopplade kurser visas bara på den nya startsidan för läraren.

 

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Michaela Rydén Olsen
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2019-10-24