Utbildning för nya ladokanvändare v 8

Tid: Ti 2017-02-21 kl 09.00 - To 2017-02-23 kl 16.00

Föreläsare: Karin Hellmalm, Ann Gustafsson

Plats: Brinellvägen 8, våning 11

Anmälan: www.kth.se/form/anmalan-grundkurs-ladok

Anmälan sker senast 1 vecka innan utbildningen och i samband med anmälan ska även beställning av ladokbehörighet ske.

Upplägg: Under veckan träffas vi två halvdagar (tis fm och tors em) i datasal med självstudier däremellan. Vi går igenom ladok och tittar på hur flödet för kursregistrering och betygsrapportering ser ut. Deltagarna kommer under veckan att göra övningsuppgifter och ett antal frågetest. Efter genomgången ladokutbildning med godkänt resultat erhåller deltagaren behörighet till ladok.

Målgrupp: Alla nya ladokanvändare vid KTH. Utbildningen är obligatorisk för nya ladokanvändare med mer behörighet än utdata.

Varför ladokutbildning?Genom att ge deltagarna en introduktion till ladok vid KTH med fokus på kursregistrering och betygsrapportering ger vi våra ladokanvändare övergripande kunskap om vad ladok är och hur systemet används. KTHs ladokanvändare ska ha god kunskap om hur registrering på kurs samt betygsrapportering går till.

Ladokanvändare som ska ha mer behörighet än utdata, registrering och betygsrapportering kommer att gå en kompletterande utbildning.

Inför utbildningen: För att kunna tillgodogöra sig kursen på ett bra sätt ser vi gärna att deltagarna innan ladokutbildningen har fått en genomgång av sina arbetsuppgifter vid sin hemmaorganisation

Frågor? kontakta ladok@kth.se

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
2017-02-21T09:00 2017-02-23T16:00 Utbildning för nya ladokanvändare v 8 Utbildning för nya ladokanvändare v 8
Till sidans topp