Till innehåll på sidan

KTH SoTL 2021

KTH arrangerar den fjärde SoTL-konferensen för sin personal och studenter den 10 mars 2021. Konferensen kommer att äga rum på KTH Campus Valhallavägen i Stockholm.

Decorative: KTH SOTL Logo, KTH SoTL 2021: Learning Spaces

KTH SoTL 2021: Learning Spaces

KTH-konferensen för undervisning och lärande – Scholarship of Teaching and Learning – riktar sig till alla lärare, pedagogiska ledare, ledningsgrupper,personal för utbildningsadministration och studenter vid KTH.

Huvudtemat för 2021-konferensen är ”Learning Spaces”/ ”Utbildningsmiljöer”: de fysiska, virtuella och sociala rummen eller arenorna för lärande som du och / eller andra har skapat och agerat i.

Några exempel på vad detta kan inkludera är:
 

  • Utbildningsutmaningar, möjligheter och lösningar under Coronavirus (COVID-19) –pandemin, såväl digitala som fysiska
  • Implementerade blandade undervisningsformer i din kurs som du vill dela med dig
  • Andra pedagogiska idéer och förslag som du har använt för att utveckla, deltagit i och/eller skapa nya utbildningsmiljöer
  • Som alltid med KTH SoTL välkomnar vi också andra idéer och ämnen relaterade till lärande.
Decorative: Ett grupp av personer som nätverkar

Nätverka med dina kollegor!

Vi uppmuntrar alla KTH-anställda & studenter som är intresserade av undervisning och lärande att presentera projekt, forskning eller pedagogiskt utvecklingsarbete som du och / eller dina kollegor har gjort. Konferensen välkomnar ett antal format: presentation, verkstad, rundabord, PechaKucha, eller digital poster. Vi kommer att träffas på Campus KTH, men online-bidrag är också möjliga. För mer information om hur du anmäler ditt bidrag, se nedan.

Abstrakt

Riktlinjerna för abstract finns på sidan Instruktioner för abstract . Inlämningsperioden för abstract är 21 september till 20 november 2020.

KTH SOTL-tidslinje, Inlämningsperiod för abstrakt är 21 september till 20 novemberFeedback och anmälan om godkännande 25 januari till 27 januari, konferensschema presenteras 17 februari, 
registrering ska vara innan den 8 mars Konferensdatum - 10 mars 2021
SoTL timeline

Kontakt

Vänligen skicka dina frågor, förslag och idéer till: kth-sotl@kth.se

Projektledare

Projektdeltagare