Till innehåll på sidan

Tjänsteresa

Om du behöver resa så finns information här om hur du bokar en tjänsteresa, riktlinje om möten och resor, vilka avtal som gäller för KTH, våra tjänstereseförsäkringar, hur du ansöker om företagsupphandlat privatkort (FUP) och hur du gör för att ansluta ditt FUP till KTH-RES. Trevlig resa!

Behov av att resa

Genom att mötas resfritt bidrar du till alla tre aspekterna av hållbar utveckling dvs. minskad miljöpåverkan, ekonomiska besparingar och sociala fördelar. I så stor utsträckning som möjligt ska resor ersättas av resefria alternativ, så som videokonferens  eller InConference konferenssamtal.

Innan du bokar din resa läs riktlinje om möte och resor .

Ska du resa i tjänsten?

Tjänsteresa steg för steg

Kontaktuppgifter till KTH:s avtalade resebyrå, Egencia:

Personlig service - resebokningar, online support och reklamation

Öppettider: 08.00-17.00 (helgfri måndag-fredag)
Telefon: 46 8 555 237 20 (val inrikes/utrikes)
E-post: customer_service@egencia.se

Faktura/följesedel frågor:

Fyll i formulär i Egencia online (via KTH-RES). Vertyg/Fakturor/Faktura Service. Formuläret ersätter tidigare e-post adress som användas för kontakt med Invoice Care.

Grupp - Meetings & Events:

M&E återfokuserar på sin kärnverksamhet, grupptransport, boende / logi och möteslokaler för grupper om 10 personer eller mer. Observera att all kontakt/support sker på engelska. E-post: Groups&Meetings-Commercialsupport@expedia.com . Denna e-post adress ersätter den tidigare e-post adress och telefonnummer.

Webinar - Egencia självbokningssystem

Delta på ett Webinar för att lära dig hantera din resa i Egencias Onlinebokningssystem. Genomgången riktar sig till dig som är resenär. Webinaren tar ca 45 min. Välj ett datum som passar dig. Anmäl dig här på svenska : Egencia onlinebokningssystem

En gångbro över vatten
Flygfoto över en stad
Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:magdao@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2021-01-26