KTH Innovation – utveckla dina ideér

KTH Innovation erbjuder stöd till KTH:s forskare, studenter och anställda med idéer eller teknik som kan skapa nytta i samhället. Här kan du få kostnadsfri och konfidentiell hjälp med affärsutvecklingscoaching, patentering, kontrakt och avtal, finansiering, rekrytering och mycket mer.

Gustaf Notander på KTH innovation samspråkar med en kvinna.

Skapa nytta med din kunskap

På KTH Innovation kan du få stöd i att utveckla ett forskningsresultat eller en idé. Tillsammans kan vi föra ut ny teknik på marknaden och skapa nytta och värde.

KTH Innovations team har stor erfarenhet av att stötta utvecklingen av ny teknik inom alla områden. Du kan få hjälp med affärsutvecklingscoaching och rådgivning, att söka patent, få koll på kontrakt och avtal, säkra finansiering, rekrytera ett team och mycket mer.

KTH Innovation jobbar i det allra tidigaste stadiet av din utveckling, så du behöver inte känna att du inte kommit långt nog för att ta kontakt.

Stödet är konfidentiellt och kostnadsfritt och KTH tar inget ägande i din idé.

Läs mer om KTH Innovation här.

Fortsätt ditt arbete på KTH

KTH Innovations stöd är utformat för att du ska kunna fortsätta ditt arbete på KTH, oavsett om du är forskare, kommunikatör, jobbar med personalfrågor eller något helt annat.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av entreprenörskap eller företagsutveckling utan tanken är att KTH Innovations kunskap kompletterar din. Samtidigt utökar du ditt eget kontaktnät och dina kunskaper om nyttiggörande och kommersialisering.

Ta kontakt med KTH Innovation för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig utveckla din idé. Du kan också få hjälp att till exempel rekrytera en affärsutvecklare eller licensiera din teknik till ett företag.

Ta kontakt med KTH Innovation

Har du en idé du skulle vilja diskutera eller ett forskningsresultat du tror skulle kunna skapa nytta på marknaden? Ta kontakt med KTH Innovation för att boka ett möte med en affärsutvecklingscoach. Följ den här länken  eller skicka ett mail med en kort beskrivning av din idé till innovation@kth.se .

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:lisbac@kth.se
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-01-09