Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

1 februari

Summering All employee meeting (AEM)

Ann Lantz, tillförordnad skolchef, höll i årets första AEM. Hon berättade bland annat om förändringarna i skolans ledning. Läs summeringen och ladda ner presentationen.

skolledningen

EECS skolchef slutar

Sonja Berlijn, skolchef för Skolan för elektroteknik och datavetenskap slutar på egen begäran, av privata skäl, sitt uppdrag som skolchef den sista januari. Ann Lantz går in som tillförordnad skolchef för EECS från och med första februari.

är du nya GA?

EECS söker ny grundutbildningsansvarig

Uppdraget för nuvarande grundutbildningsansvarig (GA) avslutas vid årsskiftet och skolan behöver därför utse en ny GA. Uppdraget startar under våren 2023 och du ansöker senast 28 februari.

lär känna verksamhetsstödet

“Vi jobbar ständigt med förberedelser inför tentaperioden"

Vi har pratat med Erika, Kristin, Maria och Malin som jobbar på Utbildningskansliet med skolans tentaadministration. Läs om förberedelser och efterhantering av tentaperiod, när de alla blev sjuka samtidigt och hur de kopplar av efter de febrila veckorna.

Sara Johansson, biträdande administrativ chef på EECS

Sara Johansson ny biträdande administrativ chef på EECS

Skolledningen har beslutat att inrätta en chef för skolkansliet och en biträdande administrativ chef för att förstärka det kvalificerade beslutsstödet till ledningen.

Läs artikeln
Rektor på KTH möter representanter på EECS skolan i Kista.
Per-Erik Hellström presenterar under rundturen på KTH Kista.

Det här presenterades på rektorns besök i Kista

Nya labb-kit för studenterna, skolans senaste satsningar och KTH:s största forskningsinfrastruktur. Detta och mer fick rektor Anders Söderholm se när han besökte KTH Kista tisdagen den 10 januari.

Läs artikeln
Porträttbild av Monica Åkerström

Lär känna Monica

Vilka likheter har koriander och fakirsvärd? Och vad är egentligen hemligheten bakom en framgångsrikt lagad måltid av den svenska husmanskosten fläsk med löksås? Lär känna EECS Ekonomiadministratör Mo...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2023-01-18