Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Blogginlägg från skolchef Ann Lantz – frågor kring flytten från Kista

Så kom beslutet. Styrelsen har alltså fattat beslut om att verksamheten i Kista flyttas till KTH Campus med undantag för Electrumlaboratoriet. Omställningen kommer ta flera år, men målet är att omlokaliseringen ska vara genomförd senast 2027. I blogginlägget summerar Ann vad det kommer att innebära för oss och svarar på frågor kring beslutet.

Senaste nytt

Verksamhetsstödet är öppet under vinterledigheten men med längre svarstider och begränsad service.

Administrativt stöd under vinterledigheten

Under vinterledigheten har verksamhetsstödet begränsad service. Här hittar du Servicecenters öppettider och information om hur du når övriga enheter; ekonomi, HR, kommunikation och utbildningskansli.

Läs artikeln
Karolin Södertun-Zeghbi, vice enhetschef för Infrastruktur och Service, delar med sig av bästa sätte
Karolin Södertun-Zeghbi, vice enhetschef för Infrastruktur och Service, delar med sig av bästa sättet att kontakta Service för att få snabbt stöd.

Så får du bästa stödet av Infrastruktur och Service

Skolans Servicecenter representerar skolans servicefunktion och är till för att assistera dig som anställd i en mängd praktiska ärenden, inklusive catering, evenemang, lokalbokningar, felanmälningar, ...

Läs artikeln
Rob Comber på Avdelningen för Medieteknik och interaktionsdesign
Rob Comber på Avdelningen för Medieteknik och interaktionsdesign

Rob Comber: Från psykologi till forskare inom människa-datorinteraktion

Möt Rob Comber, en av EECS spännande personligheter som nyligen tog på sig rollen som vice avdelningschef för Avdelningen för medieteknik och interaktionsdesign (MID). Med en bakgrund inom psykologi h...

Läs artikeln
Celebration
Sexton forskare från EECS får bidrag till sina projekt.

Storslam för EECS i beviljade medel

Vetenskapsrådet (VR) meddelade nyligen vilka forskare i Sverige som får projektbidrag inom natur- och teknikvetenskap. Och det har gått bra för EECS forskare i denna omgång – 16 forskare får över 60 m...

Läs artikeln

Nyhetsbrevet pEECS

Varje torsdag får du som är anställd på EECS det interna nyhetsbrevet pEECS. Här får du de mest relevanta nyheterna direkt i din inkorg. 

Nyanställda blir automatiskt tillagda i listan. Mejla Kommunikationsenheten  för nyhetstips och frågor.

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2023-11-24