Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

event 13 oktober

Välkommen till KTH Exjobbsmässan 2021

Vi är glada över att kunna arrangera KTH:s exjobbsmässa på plats! Mässan kommer att äga rum i Electrum, Kista, och riktar sig till studenter som gör sitt exjobb på kandidat- och masternivå detta läsår inom ICT-området. Om du är forskare och önskar delta kan du anmäla dig  nu. 

EECS säkerhetskoordinator

Hej, Micke Prytz!

Vi har pratat med Micke Prytz, som i juni blev utsedd till skolans säkerhetskoordinator. Det innebär bland annat att ha ett övergripande ansvar om säkerheten på skolan.

– Det viktigaste för mig är att alla ska känna sig trygga på sin arbetsplats, säger Micke.

pristagare

Grattis Hamed Taghavian!

Doktoranden Hamed Taghavian har vunnit priset ”Best student paper award” på European Control Conference för sitt arbete på artikeln ”Preservation of external positivity in discretization of linear systems”.

En laptopskärm med Slack öppnat.

Slack

EECS Slack träningspass – sammanfattning

I september arrangerade Slack två webbinarier för alla anställda på EECS. På den engelska sidan hittar du presentation och sammanfattning.

Fotograf: Susanne Kronholm

Summering av personalmötet (AEM)

Här är en summering av höstens första personalmöte (AEM), där skolchefen bland annat pratade om HMS (hälsa, miljö och säkerhet), skolans nya kris- och...

Läs artikeln
Sarah Kullgren, som arbetat med Ledarwebben.

Stöd till skolans chefer

Vi har pratat med Sarah Kullgren på HR-enheten om hennes arbete med Ledarwebben och om hur de nya sidorna ska stötta skolans chefer.

Läs artikeln
Foto: Priscilla Du Preez, Unsplash

Välkommen på fika

För att fira återgången till campus är du välkommen på fika tillsammans med din avdelning eller enhet. En person ur ledningen kommer också att delta p...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2021-09-15