Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

e2cs ledningsblogg

Skolans digitala tjänstekatalog

Rose-Marie Kellqvist Sundström pratar i sitt vlogginlägg om Verksamhetsstödets (VS) tjänster som nu går att hitta digitalt. Där får du en helhetsbild av VS kan hjälpa dig med, uppdelat per enhet, vilket gör det enklare för dig att hitta rätt.

jämlikhet och likabehandling

Hej Felicia Gustafsson!

Vi har pratat med Felicia Gustafsson, HR-handläggare på EECS. Hon berättar bland annat om skolans arbete inom jämlikhet- och likabehandlingsfrågor och om hur anmälan av trakasserier går till och hanteras.

bästa paper

Grattis Dejan Kostić!

Vi träffade Dejan Kostić som har vunnit ett pris för bästa paper på ACM Symposium on Operating Systems Principles (SOSP) 2021 och pratade om vad priset kommer att betyda för honom och hans team.

välkommen!

Ny administrativ chef till EECS

Välkommen till KTH och EECS, Joakim Palestro, som 1 januari blir ny administrativ chef för skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS). Läs intervjun med Joakim för att ta reda på mer om honom.

Robots misslyckande ledde till nominering

Vi har pratat med Dimosthenis Kontogiorgos om forskningen som ledde fram till en nominering till Best paper på ICMI 2021.

Läs artikeln

Elena Dubrova har hittat kryptosystemens akilleshäl

Professor Elena Dubrova är en av KTH:s högst rankade forskare inom området hårdvara och arkitektur och bland de två procent högst rankade forskarna i ...

Läs artikeln

EECS Vinterkonferens

Välkommen till Vinterkonferens den 9 december där vi kommer presentera ett urval av skolans forskning och självklart firar vi med mat och dryck för de...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2021-11-12