Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

E2C2

Nytt blogginlägg: Från oss alla till er alla – en riktigt god jul

I årets sista skolchefsblogg delar skolledningen med sig av höjdpunkter från 2019 och vad de ser fram emot under 2020. Dessutom avslöjar de sin bästa jullåt, hur de ska spendera högtiden och vad de inte vill vara utan på det svenska julbordet!

Gör det här innan du går på julledighet

Snart stundar jul och ledighet för dig och dina EECS-kollegor. Innan du lämnar kontoret för i år så finns det en del saker som du behöver göra och tänka på, och dessa har vi fiffigt sammanställt i en checklista.

Verksamhetsstödets öppettider i jul

Under julhelgerna har verksamhetsstödet på EECS och övergripande på KTH begränsad service mellan 23 december och 7 januari.

Läs artikeln

EECS webinarium för presumtiva studenter lockade två hundra tittare

Webinariet, som live-sändes den 21 november direkt från Vic-studion, hölls av Markus Hidell, vice grundutbildningsansvarig på EECS och den internati...

Läs artikeln

Skolans forskningslabb öppnar upp för besökare

I samband med tillkännagivandet av årets nobelpristagare anordnar Nobelstiftelsen evenemanget Nobel Calling, en vecka då Stockholm förvandlas till int...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Maria Malmqvist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2019-12-13