Till innehåll på sidan

Skolan för elektroteknik och datavetenskap

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

EECS stöd & service - vad behöver du hjälp med?

Stöd för alla anställda, inklusive lärare och doktorand. Exempel: Inköp, boka mötesrum, signaturer.

VLOG om utvärdering

Resultatrapport VS Barometern 2020

VS Barometern är en enkätundersökning som utvärderar EECS leverans av verksamhetsstöd. Årets upplaga skickades ut i maj till samtlig personal på skolan. Nu finns resultatet sammanfattat i en rapport som Christina Zander, administrativ chef på EECS kommenterar i veckans vlog.

sabbatical

Frukter av sabbatical

Hej Erik Fransén! KTH-forskare inom beräkningsbiologi på Avdelningen för Beräkningsvetenskap och beräkningsteknik (CST) på EECS, du var i Edinburgh på en KTH-sabbatical, berätta mer om den erfarenheten!

nominera en lärare

Dags att nominera lärare till KTH:s pedagogiska pris 2020

Kvaliteten på utbildingen är av avgörande betydelse för KTH. KTH:s ledning vill av den orsaken uppmärksamma och belöna lärare som gjort stora insatser för att höja kvaliteten på utbildningen. Nominera till KTH:s pedagogiska pris 2020 senast den 5 oktober.

Tomma stolar på rad i en sal.

covid-19

Checklista för fysiska evenemang i Coronatider

Under hösten 2020 pågår ett arbete för att återgå till arbetsplatsen med hänsyn till covid-19. Det innebär att du kan överväga möjligheten att genomföra fysiska evenemang. För att förebygga smittspridning vid fysiska evenemang finns här en checklista med aspekter du behöver ta hänsyn till, utifrån myndigheternas riktlinjer.

Välkomna till EECS!

Vi har pratat med två nya medarbetare på avdelningen för Elkraftteknik (EPE); Mariana Dalarsson, biträdande lektor och Qianwen Xu, biträdande lektor.

Läs artikeln
Röd cirkel med uppmaning om att hålla avstånd.

Återgång till skolan – praktisk information

Här har vi samlat de lokala rutiner och anpassningar som tagits fram för EECS-skolan, för att göra vår arbetsplats säker och trygg för alla. För allas...

Läs artikeln

Parkering på campus

Från och med den 1 september börjar Akademiska Hus ta betalt för besökare att parkera på våra campus. Du som anställd fortsätter parkera kostnadsfritt...

Läs artikeln

På gång på skolan

Innehållsansvarig:Moa Hörnquist
Tillhör: EECS
Senast ändrad: 2020-09-24