Skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för elektroteknik och datavetenskap (EECS) vid KTH. Dessa sidor är under uppbyggnad och kommer få ett mer permanent utseende och innehåll under 2018.

Aktuellt 

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

Utmärkelse

Årets EECS-person

Grattis professor Mark Smith, årets EECS-person 2018!

Skolchefsbloggen

Senaste inlägg

"Diplomering, omorganisation och Järvaveckan" av Ann Lantz, vice skolchef och grundutbildningsansvarig

Sommarbemanning

Bemanning under sommaren

Servicecenter (Borggården och Electrum)
Från vecka 26 till vecka 32 (25 juni – 10 augusti) är det sommartider i servicecenter. Öppettiderna i receptionen dessa veckor är måndagar och onsdagar mellan 10:00 till 12:00. Infragänget finns på plats i ”back office” övrig tid.

IT-inköp
Under juli månad 2018 kommer IT-avdelningen inte ha någon personal på plats som hanterar inköp av IT-utrustning. Tänk på att beställning av dator normalt tar cirka 15 arbetsdagar från beställning till leverans.

Fakturahantering
Om du hanterar fakturor och kommer vara borta mer än två veckor under sommaren är det en god idé att skicka vidare dessa till en kollega som är på plats och kan ta hand om dem. Kontakta invoice@eecs.kth.se för att få hjälp med fakturahantering. Glöm inte att attestera de fakturor som du har i din inbox!

Din webbläsare kan inte visa filmen

Din webbläsare har javascript inaktiverat, eller stödjer inte HTML5 video.

Filmen kan inte visas i redaktörsverkyget

Förhandsgranska för att se filmen.

EVENT

EECS på Järvaveckan

Den 9 till 13 juni deltog EECS på politikerveckan i Järva. På plats fanns studenter, kommunikatörer, forskare och skolans Makerspace.

– Det är extra viktigt för oss på EECS att visa upp oss i Kistaområdet. Här finns inte bara framtidens utbildningar inom ICT, utan även ett av Europas största ICT-kluster, säger Jens Zander, skolchef för skolan för elektroteknik och datavetenskap.

På gång på skolan

Till sidans topp