Till innehåll på sidan

Information till dig som anställd

Här finns kortfattad information som berör anställningen, villkor, arbetsmiljö, förmåner, KTH:s egenrapportering, KTH-RES och KTH för mig.

Missa inte Digitala hälsodagen 2022!

Nedräkningen till Benifys digitala hälsodag har börjat och du är varmt välkommen att delta! Vänta dig ett fullspäckat schema med aktiviteter som hjälper dig att bli både fysiskt och mentalt stark.

Datum: 31 augusti

Tid: 09.00-16.00

Plats: Digitalt

Språk: Svenskt tal och engelsk textning

Dagen kommer att innehålla föreläsningar samt olika digitala träningspass.

Hur gör jag för att delta?

  • Eventet sänds via videolänk.
  • Deltagandet på dagen är frivilligt – Du kan hoppa in och ut från eventet för att på ett enkelt och smidigt sätt kunna kombinera dagen med ditt arbete när det passar med jobbet. Glöm inte att stämma av med din närmsta chef.
  • Det kommer att vara möjligt att se det inspelade materialet i två veckor efter eventet i KTH för mig.

 Läs mer om eventet här: info.benify.se/digital-halsodag

Semesterplanering 2022

Nu är det dags att börja planera 2022 års semester. Ni som har mer än 30 dagar i den sparade potten behöver se till att värdet inte överstiger 30 dagar vid 2022 års slut. 

Ett smidigare sätt att registrera dina digitala friskvårdskvitton!

Nu kan du enkelt registrera och ladda upp ditt kvitto som är digitalt i sin originalform i KTH för mig, för de friskvårdsköp som du gjort utanför portalen.

Har du ett fysiskt kvitto i originalform ska du som vanligt skicka in det till Benify efter att du registrerat det i KTH för mig.

Glöm inte att du kan beställa friskvårdstjänster från en mängd leverantörer direkt i KTH för mig. Då behöver du varken registrera kvitton eller ligga ute med pengar.

Logga in på KTH för mig

Innehållsansvarig:Ankie Brundin
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2022-06-15