Kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Ledningsbeslut

Återgång till arbetsplatsen på CBH – hösten 2020

Mot bakgrund av regeringens meddelande om att universitet och högskolor kan återgå till undervisning på campus har rektor beslutat om anpassning av arbetsplatsförlagd verksamhet vid KTH höstterminen 2020.

CBH-skolans ledning har tagit fram en implementering av rektors beslut och ett förtydligande om vad som gäller specifikt för CBH-skolans personal. 

Kvinna på fält med solrosor/woman in field of sunflowers.

Sommarschema

Verksamhetsstödet på CBH i sommar

Under sommaren finns personal på plats inom verksamhetsstödet på CBH, men i en begränsad omfattning och svarstiderna kan bli något längre. Läs mer om support och bemanning på CBH-skolan under sommaren.

Utbildning

PhD Day skjuts upp till våren 2021

Projektgruppen har, i samråd med doktorandrådet, beslutat att skjuta upp PhD Day till våren 2021. Under det rådande läget är det inte möjligt att anordna PhD Day i oktober. I enlighet med rektorsbeslut V-2020-0450, om höstterminen på KTH, ska fysiska möten som samlar en större grupp människor (konferenser, evenemang med mera) tillsvidare ersättas med digitala möten.

Sebastiaan Meijer.
Sebastiaan Meijer.

Utbildning

Två nya basårsprogram på rekordtid

Till hösten ska basårsplatserna på KTH fördubblas för att mota följderna av coronakrisen för ekonomi och arbetsmarknad. CBH:s vice skolchef Sebastiaan Meijer har lett arbetet med att på rekordtid ta fram två nya basårsprogram.

– Det var extremt intensivt!

Aktuell information från KTH om coronaviruset

KTH uppmanar alla anställda att hålla sig uppdaterade med den senaste informationen kring det nya coronaviruset och spridningen av covid-19.

www.kth.se/corona

På KTH:s intranät finns en sida som uppdateras kontinuerligt.

Miljö och hållbar utveckling

CBH-skolans arbete för en hållbar utveckling utförs på flera nivåer. Vår forskning och utbildning bidrar till de globala målen för hållbar utveckling, vi har ett miljöledningssystem och är en arbetsplats som i vardagen strävar efter att våra processer ska vara så hållbara som möjligt.

Missa inte CBH-nytt

Varannan vecka utkommer CBH-skolans rykande aktuella nyhetsbrev där du kan ta del av viktig information, nyhetsartiklar, spännande aktiviteter och nya intervjuer med kollegor.

Tveka inte att kontakta cbh-nytt@cbh.kth.se om du inte får CBH-nytt i mejlen eller om du har ett tips!

CBH Kalender

Innehållsansvarig:Jon Lindhe
Tillhör: CBH
Senast ändrad: 2020-06-26