Kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

IT-support

Utökade öppettider hos IT-supporten

Den 25 maj startar examensperioden som genomförs i veckorna 22 och 23. Precis som under omtentorna i april kommer dessa examinationer att genomföras på distans. IT-supporten (it-support@kth.se/08-790 66 00) har förlängt sina öppettider, 07:00-19:30 (med ytterligare förlängning fram till 22:00 för FUNKA), för att kunna tillhandahålla tekniska och pedagogiskt stöd till lärare och examensvakter. Under lördagen den 30 maj är öppettiderna 08:30-14:30. Telefonsamtal för pågående tentor kommer att prioriteras.

Doktorander på en gräsmatta.

Doktorandstudier

Save the date: PhD Day den 2 oktober

Registreringen till PhD Day den 2 oktober 2020 är nu öppen. Dagen riktar sig till alla forskarstudenter på CBH-skolan och är en chans att knyta kontakter, umgås och ta del av praktisk information. Platsen för årets PhD Day är konferensanläggningen Skogshem & Wijk på Lidingö. Mer detaljer kring aktiviteter, mat och schemat för dagen kommer senare men det går bra att anmäla sig redan nu!

Friskvård

Missa inte KTH Active Together

Anmälningstiden till "KTH Active Together" förlängs, den 20 maj - 15 juni kör vi! Tävlingen är en rolig aktivitet där vi peppar varandra att röra på oss mer. Alla medarbetare på KTH kan vara med – på lika villkor, oavsett motionsnivå. Missa inte chansen att delta! 

Utbildning

Så hanterar CBH:s internationella studenter krisen

Vissa har åkt hem till sina hemländer medan andra är kvar i Sverige – men alla sköter de studierna på distans. Och det fungerar ganska bra, trots färre laborationer och andra utmaningar. Det säger några av CBH-skolans internationella studenter.

Aktuell information från KTH om coronaviruset

KTH uppmanar alla anställda att hålla sig uppdaterade med den senaste informationen kring det nya coronaviruset och spridningen av covid-19.

www.kth.se/corona

På KTH:s intranät finns en sida som uppdateras kontinuerligt.

Miljö och hållbar utveckling

CBH-skolans arbete för en hållbar utveckling utförs på flera nivåer. Vår forskning och utbildning bidrar till de globala målen för hållbar utveckling, vi har ett miljöledningssystem och är en arbetsplats som i vardagen strävar efter att våra processer ska vara så hållbara som möjligt.

Missa inte CBH-nytt

Varannan vecka utkommer CBH-skolans rykande aktuella nyhetsbrev där du kan ta del av viktig information, nyhetsartiklar, spännande aktiviteter och nya intervjuer med kollegor.

Tveka inte att kontakta cbh-nytt@cbh.kth.se om du inte får CBH-nytt i mejlen eller om du har ett tips!

CBH Kalender

Innehållsansvarig:Jon Lindhe
Tillhör: CBH
Senast ändrad: 2020-05-19