Kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)

Interna sidor för anställda på CBH.

Inköp

Information från inköpsansvarig

Vilka leverantörer kan anlitas för catering på vilka sajter - och vad gäller egentligen om du ska köpa in en ny systemkamera? Alla svar finns i den senaste infon från inköp. Dessutom: rykande färsk information om e-handel och beställningar i WISUM under jul och nyår.

Resor

1-årsregeln gäller för kvitton

Reseansvarig vill uppmärksamma alla på 1-årsregeln som gäller för kvitton. Det betyder att kvitton inte får vara äldre än ett år för att berättiga till ersättningen. Viktigt att tänka på vid t ex tjänsteresor.

Det här gäller skarpt från den första januari 2020.

Läs mer om hur du hanterar dina tjänsteresor.

HR

Servicegruppen startar med Edge

Under hösten har servicegruppen och infrastrukturgruppen testat det nya ärendesystemet Edge. Från och med den andra december kommer man att arbeta i det nya systemet vilket betyder att alla ärenden som berör de två grupperna ska skickas till service@cbh.kth.se .

HR

Bättre introduktion för nyanställda

HR har tagit fram nya riktlinjer och nytt material för att underlätta introduktionen av nyanställda vid CBH-skolan. Syftet är att spara tid och pengar för både arbetsgivare och medarbetaren, samt att öka trivseln och minska risken för att nya medarbetare snabbt slutar.

CBH Kalender

Innehållsansvarig:Sabina Fabrizi
Tillhör: CBH
Senast ändrad: 2019-12-05