Till innehåll på sidan

Kemi, bioteknologi och hälsa (CBH)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för kemi, bioteknologi och hälsa (CBH) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Madeleine Sidoli
Madeleine Sidoli är ny i CBH-skolans infrastrukturgrupp. Foto: Jon Lindhe

Personal

Välkommen, Madeleine Sidoli!

Madeleine Sidoli är ny i CBH-skolans infrastrukturgrupp. Hon arbetar tillsammans med både infrastruktur- och servicegruppen, just nu främst som prefektstöd och ledningsstöd. Hon har tidigare arbetat för SCI, men kommer under våren att övergå helt till CBH-skolan.

– Det känns väldigt spännande att få bekanta mig med en ny del av KTH. Under hösten arbetade jag deltid som ledningsstöd på CBH och har på så sätt redan fått bekanta mig med vissa delar av både kärnverksamheten och verksamhetsstödet.

Verksamhetsstöd

Jon hjälper dig att nå ut

När kan man kontakta en kommunikatör? Svaret är enkelt: Alltid!

Möt Jon Lindhe, kommunikatör på CBH-skolan, som gör allt från att fotografera nya medarbetare till att berätta om ny forskning på Linkedin.

Eva Malmström

Forskning

Eva Malmström invald i Kungliga Vetenskapsakademien

Eva Malmström, professor i ytbehandlingsteknik, har valts in som ledamot i Kungliga Vetenskapsakademien i klassen för tekniska vetenskaper.

– Jag är extra glad över att få ingå i en skara där man verkligen ska göra allt man kan för att främja forskning och vetenskap. Det är mina hjärtefrågor, som jag brinner för. Det känns oerhört hedrande och spännande.

Mikael Selington är ny intendent och vaktmästare i Flemingsberg.

Personal

Välkommen Mikael Selington!

Mikael Selington är ny intendent och vaktmästare i Flemingsberg.

Han kommer att hjälpa till med beställning av material, felanmälningar, hantverk, reparationer och övriga frågor som gäller fastigheten, säkerhet och brand.

– Jag har tidigare vikarierat i Flemingsberg som vaktmästare vid flertal tillfällen och trivts mycket bra både med arbete, lokaler och personal, säger han.

Staty ovanför KTH:s campus.

Samorganisation nästa steg i utvecklingen av VS

Nästa steg i utvecklingen av KTH:s verksamhetsstöd, VS, är att personal inom HR, ekonomi och kommunikation samorganiseras inom respektive område från och med första april 2024.
Det är en av flera punkter rektor beslutat om i ett inriktningsbeslut kring hur VS ska organiseras framåt.

Miljö och hållbar utveckling

CBH-skolans arbete för en hållbar utveckling utförs på flera nivåer. Vår forskning och utbildning bidrar till de globala målen för hållbar utveckling, vi har ett miljöledningssystem och är en arbetsplats som i vardagen strävar efter att våra processer ska vara så hållbara som möjligt.

Missa inte CBH-nytt

CBH-skolans nyhetsbrev utkommer varje vecka och innehåller en mix av information från ledningen, forskningsnyheter, intervjuer och tips på seminarier och aktiviteter.

Tveka inte att kontakta cbh-nytt@cbh.kth.se  om du inte får CBH-nytt i mejlen eller om du har ett tips!

CBH Kalender