Till innehåll på sidan

Utbildningsstöd

Under utbildningsstöd finner du som arbetar med utbildningsadministration information om antagning, tentamen, schema och examen. Under menylänkarna E-lärande samt Utbildningsutveckling och högskolepedagogik finner du tips och stöd för dig som lärare.

Stöd i distansundervisning

KTH:s utbildning utförs just nu på distans för att begränsa spridningen av det nya coronaviruset. Nedan finns länkar till information som är användbara i distansundervisning. I kalender annonseras webbinarium och möten kopplat till det. 

Kalender

Utbildningsutveckling och högskolepedagogik

Under läsperiod 4, 2020, går högskolepedagogiska kurser i utvecklat format på distans, med träffar via zoom. Även nätverksträffar och storträffar hålls via zoom. Välkommen till sidorna om Utbildningsutveckling och högskolepedagogik

E-lärande i undervisningen

Vid KTH finns diverse tjänster, system och stöd för dig som är lärare och som är intresserad av e-lärande och vill använda digitala verktyg i undervisningen.

Här finns mer information, tips och inspiration om tekniken som finns, de pedagogiska metoder som kan användas samt det stöd du kan få.

Nätverksträffar och event

Lunch 'n' Learn-webinarier

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Marianne Norén
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-06-11