Utbildningsstöd

Under utbildningsstöd finner du som arbetar med utbildningsadministration information om antagning, tentamen, schema och examen. Under menylänkarna E-lärande samt Utbildningsutveckling och högskolepedagogik finner du tips och stöd för dig som lärare.

Stöd i distansundervisning

KTH:s utbildning utförs just nu på distans för att begränsa spridningen av det nya coronaviruset. Nedan finns länkar till information som är användbara i distansundervisning. I kalender annonseras webbinarium och möten kopplat till det. 

Kalender

Utbildningsutveckling och högskolepedagogik

Under läsperiod 4, 2020, går högskolepedagogiska kurser i utvecklat format på distans, med träffar via zoom. Även nätverksträffar och storträffar hålls via zoom. Välkommen till sidorna om Utbildningsutveckling och högskolepedagogik

E-lärande i undervisningen

Vid KTH finns diverse tjänster, system och stöd för dig som är lärare och som är intresserad av e-lärande och vill använda digitala verktyg i undervisningen.

Här finns mer information, tips och inspiration om tekniken som finns, de pedagogiska metoder som kan användas samt det stöd du kan få.

Nätverksträffar och event

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Marianne Norén
Tillhör: KTH Intranät
Senast ändrad: 2020-04-02