Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Blogg

Med längtan tillbaka till whiteboarden

Mats Magnusson, forskarutbildningsansvarig på ITM-skolan, ser fram emot att använda whiteboarden igen. Han funderar även om vi kommer bli mer kreativa efter pandemin.

Mats Magnussons blogg

Intervju

Kan vi samspela i en krock?

Med Autonoma fordon förväntas trafiksäkerheten bli bättre och antalet allvarliga olyckor avsevärt färre. Men förstår de autonoma systemen och människor varandras reaktioner när det hettar till i trafiken? Forskaren Masoumeh Parseh som utvecklar algoritmer för dessa system, vet svaren.

Algoritmerna som minimerar trafikskador

INFORMATION

Nya öppettider i expeditionerna

Expeditionerna för Nord och Sing-sing är nu öppna igen:

Måndag - fredag 09:00-15:00
Halvdagar 09:00-12:00
Helgdagar & klämdagar stängt

Servicecenter och expeditioner

Bidra till anställningsprofilen för ny rektor

Du som är anställd eller studerar vid KTH är välkommen att bidra med inspel kring anställningsprofilen för ny rektor. Vilka personliga egenskaper ser du behövs i rollen och vilka utmaningar tycker du att KTH står inför som en blivande rektor bör arbeta med?

Bidra till anställningsprofilen

Ansökan är öppen

Sök ITM-skolans stipendier senast 23 september

Det är dags att ansöka om stipendium från ITM-skolans stiftelser. Här finner du information om 2021 års utlysning för skolans medarbetare.

Läs artikeln
Industrirobot och smart fabrik som mergas ihop

Två institutioner blir en

Institutionerna Industriell produktion (IIP) och Hållbar produktionsutveckling (HPU) ligger nära varandra ämnesmässigt, men en bit ifrån varandra geog...

Läs artikeln
Alexandar Dimitrijevic porträtt
Alexandar Dimitrijevic är ITM-skolans HR-chef sedan juni 2021.

Vespa, familj och utveckla människor – möt nya HR-ansvarige

ITM-skolan har en ny HR-ansvarig! Vi säger välkommen till Aleksandar Dimitrijevic, som för närvarande skolas in av företrädaren Anna Blendow.

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan