Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Blogg

Små handlingar med stora effekter

Martin Edin Grimheden gick på begravning för en gammal kollega och återvände med en iver att få påverka människors liv.

Martin Edin Grimhedens blogginlägg (eng)

information

Preppa för lönesamtal

I september har du chansen att träffa din chef i det årliga lönesamtalet. Börja fundera på dina nuvarande arbetsuppgifter samt dina prestationer och färdigheter i förhållande till verksamhetens mål.

Lönerevision 2022

Video

ITM:s film för nyanställda

Lär känna ITM och dess stödverksamhet på mindre än 10 minuter, och se ifall du känner igen någon. Filmen riktar sig till nyanställda på ITM, men varför inte fräscha upp din kunskap?

Film: Välkommen till ITM-skolan

Information

Frågor och svar om ett gemensamt stöd

Kommer jag att få en ny chef, måste jag flytta eller innebär det nedskärningar av personal? Frågarna är många under en omorganisation, här är svaret på några av dem.

 

Andreas Alm Arvidsson i Osquars backe, KTH.
Andreas Alm Arvidsson är inte bara gammal KTH-student, utan har arbetat i olika roller på KTH ”sedan alltid”. Nu blir han chef för ITM-skolans utbildningskansli.

Han leder nygamla utbildningskansliet

ITM:s utbildningskansli på campus Valhallavägen rustar för framtiden och gör om i organisationen. Ny chef för avdelningen är Andreas Alm Arvidssson.

Läs artikeln

Pär Jönssons sommartal

På ITM-skolans sommarfest höll skolchef Pär Jönsson ett tal till gästerna. Se det i efterhand här.

Läs artikeln
6 porträtt på personer i ledningsposition.
Martin Edin Grimheden, Annika Borgenstam, Magnus Wiktorsson, Björn Laumert, Arnold Pears och Cali Nuur har alla olika svar på vad de ska göra med RAE-resultaten.

Prefekterna går från ord till handling

Forskningsutvärderingen (RAE) är över, sammanfattad och till och med tryckt. Nu börjar arbetet med att vässa KTH:s forskning och organisationer. Vi frågade ITM:s sex prefekter vad de gör med RAE-resul...

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan