Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Charlotte Hurdelbrink and Rebecca Hincks

Svenskkunskaper blir viktigare på KTH

Med allt färre svensktalande anställda riskerar KTH att få svårt att ta tillvara ledare och vara en aktiv samhällsspelare. Nu införs krav på en språkplan för de som rekryterar internationella medarbetare.

person med munskydd och paraply

KTH:s information om Coronaviruset

Aktuell information från myndigheterna med anledning av virusets spridning.

Two birds and hands

Fåglar undervisar i klimatfrågor

Vetenskapens Hus drar igång en ny klimatutbildning. Genom att analysera data från ringmärkta fåglar ska gymnasieelever dra egna slutsatser kring klimatförändringen.

Jämställdhet är en kvalitetsfråga

Annika Borgenstam har tagit över som JMLA på ITM-skolan. I hennes blogg kan ni läsa om hur hon som ansvarig för JML frågorna ska organisera arbetet med de viktiga JML frågorna samt vad vi hittils gjort.

Snabel-a på blå botten.

Har du missat det?

Varannan vecka dimper
ITM Scoop ner i din inkorg – skolans skyltfönster för anställda. Där hittar du:

  • viktig information
  • nyhetsartiklar
  •  spännande aktiviteter
  • verktyg och stöd
  • kollegor att uppmärksamma. 

Miljö och hållbar utveckling

ITM-skolans arbete för en hållbar utveckling utförs på flera nivåer. Vår forskning och utbildning bidrar till de globala målen för hållbar utveckling, vi har ett miljöledningssystem och är en arbetsplats som i vardagen strävar efter att våra processer ska vara så hållbara som möjligt.

På gång på ITM-skolan