Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Håll dig uppdaterad om covid-19

Här samlar vi KTH:s information om covid-19 och ITM- information om administrativa förändringar på grund av covid-19.

KTH:s information om covid-19

Anna Blendow i soffa med VR-glasögon på sig.

Indek i samarbete med HR

Nu ska KTH:s HR-avdelningar vässa sig med hjälp av Virtual Reality. Genom ”gamification” ska forskare från Indek tillsammans med HR-personalen göra chefsutveckling och rekrytering av medarbetare träffsäkrare. 

Porträtt Mikael Ersson.

3 snabba till någon som undervisar

Även om studenter och personal delvis är tillbaka på campus är det ändå inte riktigt ”back to normal”. Vi frågade Mikael Ersson, lektor på institutionen för materialvetenskap hur han tycker att höstterminen har startat.

Använd Varbi för att rekrytera dina amanuenser

Från och med den 1 oktober ska alla anställningar av Amanuenser gå genom rekryteringsverktyget Varbi. Jannik Henser på PMH har skapat en kampanj där de lyfter fram fördelarna med att arbeta som Amanuens. Kolla in den och inspireras!

PMH-kampanj

Nya rutiner för forskningsansökningar

KTH lägger om de administrativa rutinerna för avtalshantering vilket innebär att forsknings- och samverkansavtal från den 1 september kommer att hanteras med stöd av skolans avtalskoordinatorer, tillika ITM:s verksamhetscontrollers (VhC).

Christina Carlsson

“Högre fart på campus”

Arbete på campus igen, rusning efter traineetjänster och årets lönerevision – Christina Carlsson, administrativ chef (också känd från TikTok) berättar vad som är på gång inom stödverksamheten.

Charlotte Flodin, Anna Berglund

Imponerande förbättringar för miljön

I tider av osäkerhet är det skönt att ITM:s hållbarhetsarbete tuffar på som vanligt. Här kommer en uppdatering om vad som är på gång och vad som redan är uppnått. Anna Berglund, ITM:s hållbarhetsstrateg från GVS, och Charlotte Flodin, ITM:s miljöombud, är veckans gästbloggare.

På gång på ITM-skolan