Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Porträtt Christina

BLOGG

Vi behöver en form för vår nya slogan

"Verksamhetsnära. Inom universitetsförvaltningen har detta ord nästan blivit en slogan. Vi ska alla vara verksamhetsnära, men även för detta måste det finnas en form, en karta som vi ritar tillsammans."

Information

Beställ catering i tid

Nu jobbar våra upphandlade restauranger och kaféer för högtryck för att leverera catering till KTH. Tänk på att vara ute minst en vecka i förtid så blir alla nöjda och belåtna.

Fem campusbyggnader, KTH

Information

Nästa steg i campusflytt

Riskanalys och inventering av labb – arbetet med campusflytten är i full gång. "Den största risken är att vi förlorar duktiga medarbetare från Södertälje, om de inte vill följa med oss", säger Sebastiaan Meijer från CBH-skolan. De tre projektledarna Anna Jerbrant (ITM), Sebastiaan Meijer och Gunnar Malm (EECS) svarar på några av de vanligaste frågorna om flytten. 

Klinna föreläser

TIPS

Allt om rekrytering

En ny webbsida ger dig allt du behöver veta inför din rekrytering på ITM, såsom viktiga datum, checklistor och mycket mer.

Gruppfoto
Just nu består gruppen av ett tiotal doktorander, men de hoppas bli fler.

Doktorandgrupp belyser solenergi

En ny konstellation har dykt upp på KTH: en banbrytande grupp doktorander med skarps fokus på solenergiforskning. Vi träffade Beatriz Pérez Horno, forskarstuderande på INDEK och gruppens initiativtaga...

Läs artikeln
Porträtt Marie
Marie Ideström är extern representant i ITM:s nybildade faktultetsnämnd.

”Kvinnor kan få ingenjörskåren att växa och utvecklas”

Marie Ideström axlar rollen som extern representant i ITM:s nybildade faktultetsnämnd. Hon har utbildat sig på KTH och är idag vd för Stiftelsen Womengineer som arbetar för att fler kvinnor ska utbild...

Läs artikeln

Enkät avslöjar doktorandernas kamp

Brist på rutiner och administrativa processer, krävande arbetsförhållanden och en känsla av isolering. Doktoranderna på KTH har en del övrigt att önska, visar en undersökning.

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan