Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Blogg

"Svårt – men viktigt”

"Det är inte helt enkelt att prata om dessa saker, att höra och diskutera kollegors berättelser och erfarenheter – men det är viktigt", skriver Martin i ett blogginlägg om en workshop på ITM-skolans årliga ledarinternat.

Gästblogg: Martin Edin Grimheden (sve+eng)

Information

KTH:s nya verksamhetsstöd

Sedan årsskiftet har KTH ett enda verksamhetsstöd. Men precis hur vi kommer att arbeta står klart först 2026. På ITM-skolans webbsidor hittar du det mesta som rör vägen till samgåendet.

Nya verksamhetsstödet

Nyhet

Energy at KTH – nytt för forskningsnyheter

KTH har nu lanserat en Linkedin-sida helt dedikerad till energiforskning. "Nu är energi är ett hett ämne, har vi ett utmärkt tillfälle att nå beslutsfattare och industri med vår forskning", säger Ulrika Georgsson, kommunikatör på ITM-skolan. Skicka in dina tips till energy-linkedIn@kth.se och se till att gilla, följa och dela.

Energy at KTH (LinkedIn)

Video

ITM:s film för nyanställda

Lär känna ITM och dess stödverksamhet på mindre än 10 minuter, och se ifall du känner igen någon. Filmen riktar sig till nyanställda på ITM, men varför inte fräscha upp din kunskap?

Film: Välkommen till ITM-skolan

 

Frukost med diskussioner för ITM:s admin

Den 23 februari börjar Verksamhetsstöd (VS) ITM med gemensamma frukostar en gång i månaden. Vad är syftet med dessa frukostar, Christina Carlsson, administrativ chef på ITM?

Läs artikeln
Lektionssal med surfplattor.
ITM-skolan har köpt in 95 surfplattor som huvudsakligen ska användas för examination.

Surfplattor gör tentorna flexiblare

KTH:s examinationsformer utvecklas till att bli mer flexibla och mer digitala. ITM-skolan har köpt 95 nya surfplattor som kan användas för digitala examinationer i praktiskt taget alla salar. Campus S...

Läs artikeln
Andrew Martin framför några träd med gula löv.
Andrew Martin har nu tillträtt som ansvarig för fakultetsförnyelse.

Han letar efter de smartaste hjärnorna

Han ska se till att vi värvar de smartaste hjärnorna till ITM och att de anställda har en kreativ miljö. Bland annat. Från och med den 1 oktober är Andrew Martin, professor vid Institutionen för Energ...

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan