Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Pär med tulpan i handen på campus

BLOGG

Nya rumskompisar under fejkvåren

En konsekvens av den ansträngda KTH-ekonomin är att vi måste dela kontor. Pär Jönsson, chef för ITM-skolan, ser fram emot sin nya rumskamrat, delar med sig av sina tankar om den nya fakultetsnämnden och lär oss hur vi kan fejka våren hemma.

Fem campusbyggnader, KTH

Information

Nästa steg i campusflytt

"Nu går vi från ord till handling och tar nästa steg i omlokaliseringen av KTH:s campus", säger Anders Söderholm, rektor för KTH. Ett nytt programdirektiv innehåller en ekonomisk analys, en tidplan och hur arbetet med flyttarna ska organiseras. Flytten från Södertälje ska vara klar i slutet av augusti 2025 och flytten från Kista ett år senare.

Klinna föreläser

TIPS

Allt om rekrytering

En ny webbsida ger dig allt du behöver veta inför din rekrytering på ITM, såsom viktiga datum, checklistor och mycket mer.

TIPS

Kolla skräpkorgen

KTH har bytt nyhetsbrevsklient. I början kan e-postmeddelandet hamna i din skräppostmapp, så var uppmärksam. Avsändaren kommer att vara ITM School, KTH och adressen nyhetsbrev@mail.kth.se.

Pär Jönsson framför tavlan i sal
Pär Jönsson är skolchefen som har sina fötter djupt förankrade i klassrumsmyllan. Foto: Anna Gullers

Han är klassrummets trädgårdsmästare

Med en kombination av trädgårdsfilosofi och en dos klassrumsmagi har Pär Jönsson nyligen utsetts till 'Årets lärare' på KTH. Vi träffar skolchefen som inte bara har en imponerande köksträdgård utan äv...

Läs artikeln
Porträtt av 6 personer.
Lärarledamöter i ITM:s fakultetsnämnd blir Mattias Wiggberg, Malin Selleby (Vice ordf.), Per Lundqvist, Fredrik Asplund, Bengt Wittgren och Anne-Kathrin Peters. Utöver dem finns även representanter från studenter och näringsliv med.

Ledamöter i ITM-skolans fakultetsnämnd

Valet till fakultetsnämnd vid skolan för Industriell teknik och management (ITM) är nu genomfört. Här hittar du alla ledamöter för perioden 2024-01-01 till 2026-12-31.

Läs artikeln

ITM-skolans julhälsning

I 2023 års julhälsning går skolchefen Pär igenom medarbetarnas önskningar, som är mer eller mindre rimliga. Svårt läge, för han vill försöka uppfylla alla önskningar.

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan