Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Blogg

Med sikte på Framtidens utbildning

I hennes senaste blogginlägg skriver Anna Jerbrant om hur KTH kan fortsätta vara ett ledande universitet och hur ITM kan delta i utvecklingen av framtidens utbildning.

Anna Jerbrants blogginlägg (sve+eng)

Video

ITM:s film för nyanställda

Lär känna ITM och dess stödverksamhet på mindre än 10 minuter, och se ifall du känner igen någon. Filmen riktar sig till nyanställda på ITM, men varför inte fräscha upp din kunskap?

Film: Välkommen till ITM-skolan

Information

Frågor och svar om ett gemensamt stöd

Kommer jag att få en ny chef, måste jag flytta eller innebär det nedskärningar av personal? Frågarna är många under en omorganisation, här är svaret på några av dem.

Frågor och svar om ett gemensamt stöd

Buffébord med folk som förbereder i bakgrunden.
Den 9 maj var det dags för Internationell knytis på institutionen för industriell produktion.

De äter sig till kulturell förståelse

En internationell lunch med rätter från hela världen – Eleonora Boffa och Ove Bayard kom på idén som blev ett uppskattat evenemang på sin institution.

Läs artikeln
Person med resväska
Foto: Serhat Beyazkaya på Unsplash

Nyheter för dig som reser i tjänsten

I september 2021 uppgraderats resehanteringssystemet KTH-RES till en helt ny version. Vi frågade Rebecca Ljungqvist, personaladministratör på ITM-skolan, vad som är nytt och var folk brukar köra fast....

Läs artikeln
Mikael med gul väst på byggarbetsplats.
Mikael Forsman håller kurser i ergonomi och arbetsmiljö. Foto: Adam Fredholm

”Det är väldigt givande att vara lärare på de här kurserna”

Antalet vidareutbildningskurser på KTH ska bli fler. Men hur ska man tänka när man sätter ihop en kurs för personer som är ute i arbetslivet? Mikael Forsman, professor i ergonomi delar med sig av sina...

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan