Till innehåll på sidan

Industriell teknik och management (ITM)

Välkommen till de interna sidorna för anställda på skolan för industriell teknik och management (ITM) vid KTH. Notera att menyn för KTH:s övergripande intranät återfinns ovan i sidhuvudet.

Porträtt

"Rektor Sigbritt Karlsson utreder KTH:s fem campus"

Sigrbitts campusutredning är ett av ämnena som Christina Carlsson, Administrativ chef på ITM, tar upp i sitt blogginlägg. Dessutom, två satsningar inom HR och kommunikation som stöttar ledare och forskare vid skolan.

Corona-virus i detalj

INFORMATION

Håll dig uppdaterad om covid-19

Här samlar vi KTH:s information om covid-19 och ITM- information om administrativa förändringar på grund av covid-19.

KTH:s information om covid-19  
Senast uppdaterad 19 november: Grundprincipen att arbeta två dagar på arbetsplatsen pausas fram till 31 december. Undervisning kan bedrivas digitalt i högre grad under perioden.

Denise McCluskey ny ledare för IRIS

Denise McCluskey älskar stora, komplexa projekt. Som ny ledare för IRIS, en övergripande skolsatning med målet att skapa ledande forskning kring hållbarhet för industri och samhälle, kommer hon att få användning av sina egenskaper för att få olika forskningsområden att samarbeta.

Digitala beslut på ITM-skolan

ITM-skolan kommer att använda digitala beslut med e-signatur som stöds av Adobe Sign för interna KTH-beslut. KTH introducerade detta under förra terminen och nu är ITM redo att starta.

Kostymklädd man i mörker snett bakifrån.
Foto: Drew Hays påUnsplash

Machofällan drabbar inte bara män

När var du genuint intresserad av en kollegas idéer? Och kan du vara dig själv på jobbet? Kanske märkliga frågor, men helt avgörande för om du ska tri...

Läs artikeln
Porträtt Malin Selleby
Malin Selleby, Professor vid Institutionen för Materialvetenskap, tycker att intresserade studenter är bland det bästa med undervisandet.

Malin Selleby blir ”Årets lärare” på KTH

Malin Selleby får utmärkelsen ”Årets lärare 2020” på KTH, som delas ut av Tekniska högskolans studentkår, THS. Malin jobbar på Institutionen för mater...

Läs artikeln
Anders och Pontus
Ander Sahlman och Pontus Ströbaek är inbjudna till KTH för att coacha forskare i att prata om sin forskning. Foto: Niklas Lindgren

"Att kunna presentera sin forskning öppnar dörrar"

Hur får du folk att lyssna när du förklarar ditt forskningsområde? Och hur får du dem att förstå? Anders Salman och hans kollega Pontus Ströbaek är in...

Läs artikeln

På gång på ITM-skolan